Autoradio TOKAI

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Autoradio TOKAI

Príspevok od používateľa Runes »

co to je za znacku a za autoradio sak lacnejsie ani na burze nekupim :-D ma to aj usb aj aux aj citacku kariet :-D http://www.pixmania.sk/sk/sk/2041562/ar ... sb-sd.html
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

take ze tomu trocha vypalis a zhori ti .. :D ale nie je to radio ala sencor, roadstar, teda radio z tych menej kvalitnejsich, ale mozno budes mat stastie pri vybere ze ti vydrzi, ale zazraky od toho necakaj,,
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huhu no mne sa jedna oto ze mam Citroen Xantia 1994 a cem tam dake radio na MP3 ale pokail mozno vstup na USB bo neviem ako uvas ale umna vypalovanie MP3 na cd skoncilo tak 4 roky dozadu. Ted to riesim tak ze do 2GB mp3 nahadzem skladby spravim PL a ide to cez FM transmiter na radio :-). Len mi tu chyba ze ked ide dopravny servis tak nevypne napr a mimo toho ze mp3 papa baterky. No a k pointe nece sa mi davat 100€ za radio tak 50 € je akurat :-D sak to neni limuzina ale moj drak :-D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mno len vies.. das 50 euro teraz a pokazi sa ti.. pixmania a reklamacky..co ja ti viem..tak kupis nove za 50.. taketo iste.. a tiez nevies co od toho moezs cakat.. ja by som kupil za 70-100 euro normalne radio..ci uz pio abo alpine abo tak a mas pokoj.. ked tak kukni nejake pouzivane a hotovo
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja osobne som sa stretol aj s tym, ze take lacnejsie radia (sencor,...) mrte pomaly reaguju, ty prepnes na vylistovanie PL alebo ze chces prepnut skladbu, a dost dlho to prepina,...
moja osobna skusenost....
a mna by to v aute hrozne stvalo, kym najdes song ktory hladas,... to su roky,...
Napísať odpoveď