hokejove korčule s koliečkami

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hokejove korčule s koliečkami

Príspevok od používateľa Zaxman »

hladám už asi týžden po obchodoch korčule no všade len take iste inline korčule a te sa mi nepačia mne sa páčia te na skákanie lenže ja nekcem na skakanie lebo pri dlhej trase by som viac nakorčuloval ako prešiel kedže na skakanie ich nekcem to je jedno proste som dnes videl asi 10 ludi čo mali korčule ako hokejove ale mali koliečka teda myslim te na ĺad nie te krasokorčuliarske ale take čo maju hokejisti lenže boli s kolieskami tak že či neviete kde v okoli martina popripade v žiline ich zohnam a za aku cenu asi ak ee tak aspon odkaz na nejaky lacnejši web a risknem to a objednam dufam že budu sedeť

http://www.prohockeyshop.sk/produkty/in ... ike-bauer/

no taketo niečo len lacnejšie niečo do 100euro by som uvítal .............a teda niekde žilina alebo martin predcalen ked si ich odskušam nech viem ako sedia a tak
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Max Sport ;)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

v maxe som bol tam korčule nemaju a v starom tiež nie mali tam vravel mi že mu prišli nove akurat a dneska som bol a nič nemali take

te inline tých tam mal dosť ale te hokejbalo nemaju (vraj su to hokejbalove)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V Ziline vedla Hotela Holiday Inn mas nejaky hokej shop, tam urcite nieco take mat budu.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no v žiline sa aš tak nevyznám ale tak chystám sa tam najbližšie tak to pobeham je tam tých obchodov milion sto takže mam čo robiť oproti našmu martinu :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

To by som zase nevtrdil, ze ich je tam tak vela, skus sa ale pozriet v Dubni v SportPro ci ExiSporte, tusim SportPro tam ma velmi velku predajnu (hned kusok od vstupu). Holiday Inn je nedaleko futbaloveho stadionu a hokejoveho stadionu, je to azda najvyssi hotel v Ziline, takze nie je problem ho zbadat ked ides po ceste (prijazd do Ziliny, zatocis vpravo na Tesco a ides vypadovkou na Bratislavu... a po asi pol minute az minute cesty mas futbalove ihrisko a hnes vedla vidis hotel, potom v zatocis vlavo a zase vlavo... a si tam. Pripade cez centrum okolo zeleznicnej stanice zatocis vpravo pod most a na druhej krizovatke vpravo (vlavo bude hned Lidl) - na kruhovom objazde.

Dalsia hokejova predajna bola v meste pred tromi rokmi, ako si siel od autobusovej stanice ulicou ku bageterii (vedla vari Tatra Banky, stavalo tam take pekne BMW X5 :P), myslim bageteriu, ktora je uz asi zrusena, bola v polke narodnej ulice oproti Colinsu (ani ten neviem ci este vobec funguje).

Nieco o kusok dalej je hokejova predajna TopPoint v Banskej Bystrici a potom este na zimnom stadione v Poprade (ak to este funguje). Aj v Martine mas na Zimnom stadione predajnu, treba ist spodnym vchodom, cize vchod pre hracov, konkretne nepojde dnu, ale hore schodami ako keby si siel do restiky Gurman a hned vedlajsie dvere... a kusok vedla je potom cukraren v ktorej maju dobre zakusky a obsluhuje tam velmi mila pani. A v neposlednom rade by som sa skusil este v Martine spytat do Royalu, kedysi sidlili pod Slimakom, teraz su u Aljevica na poschodi, vela veci vie objednat a poradit, tak sa treba spytat tam.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Neporadim konkretne, ale napr. v ExiSporte som si nikdy tento typ inline nikdy nevsimol. Taktiez mam velku pochybnost, ze sa vojdes do 100 EUR.

Vyraba to len par spolocnosti - typicky Bauer.
Hladal by som preto aj v hokejovych obchodoch. Mozno by ti niekde vedeli aj objednat, skus sa urcite popytat.
Inak tieto korcule su fakt specializovane na hokejbal (trosku upravena topanka a podvozok), ale ak maju vacsie kolieska, da sa v nich v pohode jazdit aj na dlhsie trate. Existuju aj typy, kde si mozes menit podvozok inline za noze na lad, len to uz zacina byt fakt trosku pridrahe...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no pobeham a možno si kupim klasicke inline .........ja som kcel te hokejbalove lebo sa mi viac páčili .......teda ten štýl tvaru a tak ale posledne dva dni som jazdil na inline a vpoho neni to take hrozne ako som si myslel tak uvidim ...........no v žiline som bol v tom sport pro a exi sporte maju tam take fuu nvm no zdaju sami nekvalitné ešte pobeham viac lebo to len tam som mal cestu okolo tak som pozrel
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Zaxman: Ak to chces len preto, ze sa ti pacia, tak by som radsej od toho upustil, pretoze taketo inline su dost odlisne od tych klasickych. Napriklad maju kolieska blizsie k sebe, co uz vidis na prvy pohlad, dalej maju uzsi noz a v neposlednom rade aj roznu velkost a tvrdost koliesok. Nie je nicim nezvycajnym, ak predne dve kolieska su mensie a zadne dve su vacsie, rozdiel je tam v priemere tych 0,8cm, co je aj dost, je to kvoli kontrole korculovania, rozdiel pocitis aj v tvrdosti. Ja na tvojom mieste, tak pokial sa nevenujem denno-denne inline hokeju, tak si kupim radsej normalne, s vacsimi kolieskami, kolieskami, ktore budu od seba primerane daleko vzdialene a cenovo sa pohybuju od daleko prijatelnejsich ciastok. A ked si bol uz v tej Ziline, nemohol si skocit k tomu Hotelu Holiday Inn, ved ak si bol aj busom ci vlakom, tak to mas 10, max. 15min pesi od stanice, hmm???
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ee som bol na aute a kamarat kým si niečo vybavoval tak som odbehol na hotel nebol čas .........dneska mam v pláne isť pobehať celu žilinu tak pojdem aj tam

vezmem si teda te inline no ešte nejake info ??? načo si mám dávať pozor pri výbere korčuli ?

čo poviete na této
http://www.gsport.sk/worker-kolieskove- ... p-323.html
v žiline ich maju za 60e worker je podla mna celkom vpoho značka .......aspon myslím ložiska abec 5 postačuju aj sa mi páčia výzorom kolieska su primerané k bote teda nemám rad ked su tam te velkee inline kolieska a nedajbože ešte 5 takže zatial by som aj teto zobral ak ine nenajdem
zmija1313
Light Star
Light Star

Mozno je uz neskoro, ale predsa: na fore o tom uz bola tema:

http://www.hojko.com/kolieskove-korcule ... 71824.html

Workery su lacnejsia znacka, pre zaciatocnika stacia, len ked uz do toho chces vrazit tych 100 EUR - pridaj este tak 10-20 EUR a mas korcule, ktore ti vydrzia a neriskujes slabsiu kvalitu topanky alebo lozisiek - trebars v Exi maju zn.Fila (sice moc nemusim, ale daju sa, maju nejaky-ten standard), dalej mozem v danej cenovej hladine odporucat K2, Rollerblade - len ti je u nas dostat pomenej. Ostatne sa docitas v tom odkaze...

to Hojko: preco zdoraznujes tu vzdialenost koliesok od seba? Ved je to v podstate jedno, ide skor o to, aby sa dali popripade kupit vacsie kolieska do daneho podvozku - nedavno som videl nepodarok, ktory mal kolieska daleko od seba, lenze podvozok bol tak blizko topanky, ze vacsie kolieska sa tam uz nedali dat, pretoze by sa uz treli o topanku.
Ale samozrejme, dlzka noza/povedzme, ze "vzdialenost koliesok" ma velky vplyv na ovladatelnost. Ked si chce niekto skusit inline slalom, tak na tych klasickych to ide trochu tazsie...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja mam len zle skusenosti z kolieskami blízko seba .......šup kamienok medzi a taka ručna brzda že som mal hlavu na rohu obrubníka

a korčule fila nekcem .....sesterka si ich kupila a povedala že filu tiež moc nemusi ale teraz ked ma te korčule tak hovori už nikdy viac ..
zmija1313
Light Star
Light Star

Nuz ano, Fila nie je primarne inline znacka... Ja som mal len zle skusenosti, ale bratanec a zenska si kupili nove modely v nizsej cenovej hladine a cuduj sa svete - vsetko ide, ako ma. Druha vec je, ze obaja su "musie vahy", takze aj to trochu zohladnujem a pripominam.

S tymi kamenmi..neviem, zatial sa mi to nestalo..ja mam, nastastie moznost jazdit na uplne bezkamenitych cestach a chodnikoch, takze vzdialenost koliesok mi moze byt v podstate ukradnuta. Spociatku som si vystacil s obycajnym korculovanim, ale potom som objavil spominany slalom, ukazka tu:

no a na ten su prave tie korcule s kratkym nozom a malymi vzdialenostami medzi kolieskami, foto je aj tu:

http://howslalom.blogspot.com/2007/10/s ... lalom.html

Ak ma clovek dost velke kolieska, moze na tom v pohode jazdit aj dlhsie trate bez "vylomenin". Tento typ sa u nas ale tazko dostava, jediny obchod, v ktorom som si ich vsimol je Gigasport v Blave.

Nuz ale nieco pre teba by sa mozno naslo aj tu, len to mas trochu od ruky:

http://www.lukasport.sk/sk/katalog/kolieskove-korcule
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Zaxman napísal:ee som bol na aute a kamarat kým si niečo vybavoval tak som odbehol na hotel nebol čas .........dneska mam v pláne isť pobehať celu žilinu tak pojdem aj tam

vezmem si teda te inline no ešte nejake info ??? načo si mám dávať pozor pri výbere korčuli ?

čo poviete na této
http://www.gsport.sk/worker-kolieskove- ... p-323.html
v žiline ich maju za 60e worker je podla mna celkom vpoho značka .......aspon myslím ložiska abec 5 postačuju aj sa mi páčia výzorom kolieska su primerané k bote teda nemám rad ked su tam te velkee inline kolieska a nedajbože ešte 5 takže zatial by som aj teto zobral ak ine nenajdem
Worker je hypermarketova znacka, true shiaaat. A este, nie je ABEC5 ako ABEC5 ty odbornik...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nikde som nepísal že som odborník keby hej tak si kupim korčule a nepítam sa na rady......

zmija : radšej by som bol keby si te korčule možem kupiť v kamennom obchode .......ciže ak to neni martin abo žilina tak ani odkazy nemusiš asi dávať....ale inač te prve zelene za 90 euro boli pekne
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

hojko napísal:To by som zase nevtrdil, ze ich je tam tak vela, skus sa ale pozriet v Dubni v SportPro ci ExiSporte, tusim SportPro tam ma velmi velku predajnu (hned kusok od vstupu). Holiday Inn je nedaleko futbaloveho stadionu a hokejoveho stadionu, je to azda najvyssi hotel v Ziline, takze nie je problem ho zbadat ked ides po ceste (prijazd do Ziliny, zatocis vpravo na Tesco a ides vypadovkou na Bratislavu... a po asi pol minute az minute cesty mas futbalove ihrisko a hnes vedla vidis hotel, potom v zatocis vlavo a zase vlavo... a si tam. Pripade cez centrum okolo zeleznicnej stanice zatocis vpravo pod most a na druhej krizovatke vpravo (vlavo bude hned Lidl) - na kruhovom objazde.
Ty si co popil? SportPro v DUBNI nikdy nebolo a nebude. To "velke pri vchode" o com tocis je INTERSPORT. Tam par korculi maju, nieco sa da najst aj v BOARD HELLi - obchod pri ORANGE v DUBNI. ExiSPORT takisto NIEJE v DUBNI ale v MAXe (a este na narodnej, byvala masarycka). Kto uz bude v MAXe, tak vedla je DAPA a tam je tiez predajna sportovych potrieb a aj korcule. V meste kusok od trznice je potom A-SPORT, kde ale maju cisto len K2. Ja som teraz zhanal korcule vacsie ako 12. Neskutocny problem, presiel som asi 6 obchodov v ZA a dalsie som uz len obvolaval. JEDINY obchod kde mi boli schopni zriesit korcule mojej velkosti (aj ked samozrejme obmedzeny vyber) je Tebou spominany Hockey Shop pri HOLIDAY IN. Dokonca mi majitel este velmi prijemne upravil cenu, kedze meskali dva dni. Nakoniec mam sice nieco ine ako som povodne chcel (mam BOTAS TYPHOON, ABEC9, 90mm/85A), ale som rad, ze som vobec nieco zohnal.
zmija1313
Light Star
Light Star

to Zaxman: jasne, rozumiem. Len som na ten obchod nahodou natrafil a vyzera to, ze tam maju aj celkom zaujimavy vyber.

to k6: hmh, ake su tie botasy? Prvykrat som si ich mohol pozriet az toho roku, ale nejak ma neoslovili; tie 2 modely, co som mal v ruke mi pripadali dost pofiderne (boli tazke a netocili sa kolieska). Inak s tou velkostou nohy uprimnu sustrast, to u nas clovek pomaly ani topanky nezozenie, nieto este korcule...

//aha, pardon, az teraz som si vsimol, ze je to len inet shop, pardon.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

možno si ti pomilil s tulipom tam je exisport aj sportpro

a take korčule ako ma ten chalan sa počom pohybuju ?? cenovo ?? teda nemyslim konkretne te ale ten typ na take jazdenie ja som so myslel že taky slalom sa da robiť aj na takych klasických fitness..lebo slalom som kedysi vedel teda nie ako vtom videjku ale taky medzi te tyčky v nejakej tej rychlosti ale to som mal staré korčule cele umelece gumene koliečka to bolo proste už dávno ............tak teda ako sa presne vola ten typ takých korčuli aby som sa vedel popitať
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No vies, ja som si moc vyberat nemohol ...

Ano, po kupe tie kolieska skutocne nesli uplne lahucko, ale mam dojem ze si to proste potrebovalo sadnut, momentalne idu uplne krasne, jemnucko a potichucky, cize prijemna zmena k lepsiemu po par hodinach. Co sa tyka spracovania, tak su sice pekne, ale kolko vydrzia si netrufnem odhadnut. Ale kedze som zaciatocnik, tak ich asi skor rozbijem ja, ako by sa mi mali rozpadnut na nohe. Co sa tyka vahy: Vsetky velke cisla co som drzal pocas mojich zhanaciek v rukach vazili zhruba rovnako, nevidim v tom nejaky rozdiel. A keby aj, pre mna asi nieje prilis podstatny... momentalne som v stadiu, ze som rad ked sa veziem, dokazem zmenit smer a zabrzdit :D
zmija1313
Light Star
Light Star

Zax: no da sa to robit aj na fitness korculiach, lenze na tych je takmer nemozne napr. sa "postavit na 1 koliesko" a su slabie ovladatelne. Tie na slalom su freestylove, alebo inak freeskate. Pre zorientovanie:

http://www.in-line-brusle.cz/freeskate/

k6: noo, ved to je ten najlepsi zaciatok :wink:
Inak to tocenie sa lozisiek je tiez relativne, pretoze su take, ktore sa lepsie tocia az ked sa vyjazdia (zalezi, cim su namazane).
Napísať odpoveď