jedla s vysokym obsahom bielkovin
jedla s vysokym obsahom bielkovin
neviete mi poradit ktore jedla maju vysoky obsah bielkovin? ako napr
vyprazany syr a pod...
vyprazany syr a pod...
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: jedla s vysokym obsahom bielkovin
ze vyprazany syr, ja sa postiiiiiimsluggy napísal:neviete mi poradit ktore jedla maju vysoky obsah bielkovin? ako napr
vyprazany syr a pod...
chlape, ty si mi teda dal... a teraz vazne: z vyprazaneho syra vela bielkovin nedostanes, skus radsej vajecne bielka pripadne kuracie maso
-
tomasito13
Star
ono zase tam bielkoviny su ale bude mat vysoky cholesterolades napísal:ze vyprazany syr, ja sa postiiiiiim![]()
![]()
![]()
chlape, ty si mi teda dal... a teraz vazne: z vyprazaneho syra vela bielkovin nedostanes, skus radsej vajecne bielka pripadne kuracie maso
-
Holubar
Darca
syr je v pohode na kazein. Ci je zdravy je uz ina vec, ale urcite patri medzi vydatne zdroje bielkovin.ades napísal:ze vyprazany syr, ja sa postiiiiiim![]()
![]()
![]()
-
bolek
Guru
Jj, môže byť. Minule som o tom čítala, že červy a hmyz má toľko výživných látok, že by stačilo jesť 2hrste denne a máš dostatočný prísun všetkých živín. Zase kto by to vydržal...IMI napísal:cerviky a take podobne havede maju 2x vaic bielkovin ako hovadzie maso a ej mi jasne ze cerviky nebudes jest ale to len taka poznamocka
vid. ultimate survival
To vacsinou hovoria v priruckach o preziti, lebo sa jedna o ziviny ktore su dolezite na prezitie, len vzdy to tak znie ako by taky cervik mal viac bielkovin ako kuracie cecky, lenze ten pomer neni zas az tak odlisny.bolek napísal:Jj, môže byť. Minule som o tom čítala, že červy a hmyz má toľko výživných látok, že by stačilo jesť 2hrste denne a máš dostatočný prísun všetkých živín. Zase kto by to vydržal...
Inak fakt ze najviac bielkovin maju krevety, tam sa to pohybuje tusim nieco cez 40-50 g na 100g.