Fast and Furious 4 (2009)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Dizajn F&F, ceny TESCO :)

Podľa mňa slabota.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

[quote="Frco"]fakt ze zly film. Na zaciatku som nepochopil, preco tu cisternu jednoducho nezastavili, vodica nezviazali a neodsoferovali si to prec. Namiesto toho tam robili kaskaderske kusky jak dementi.

no ty si ale hrdina...len tak si predbehnes kamion a zastavis nie?? :D ty kde zijes, byt tym vodicom tak by som nezastavil ked je jasne, ze mi chcu ukadnut naklad...logicky nie? navyse kamionisti zvyknu mat zbrane pri sebe, takze jedine by si ho mohol rovno odbachnut az potom zobrat kamion...ale to by si mal na krku aj vrazdu nielen kradez..
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ak maju tolko penazi na tuning aut, nemal by byt problem pre nich ukradnut dake policajne auto aj s uniformami a zastavit kamion "legalne" preobleceny. Ale to by samozrejme nebolo take "cool" ako ked to spravili takto 10 raz zlozitejsie.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Frco napísal:ak maju tolko penazi na tuning aut, nemal by byt problem pre nich ukradnut dake policajne auto aj s uniformami a zastavit kamion "legalne" preobleceny. Ale to by samozrejme nebolo take "cool" ako ked to spravili takto 10 raz zlozitejsie.
tak mozes ty spravit taky film...
v tomto filme islo prave o to, aby to bolo co najtazsie a najnapinavejsie, i ked bolo jasne ako to skonci
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

presne Šu-do presne!!! 8) by som povedal, ze to bola jedna z naj scen filmu az na tu poslednu cisternu co sa kotulala dole to bolo velmi ale velmi odveci..
Napísať odpoveď