jupii uz v máji to má vyjst jednotka bola podla mna super a jak som vcera na CT kukal niaku relaciu o hrach tak tam bolo toto a vyzeralo to fakt super boli tak priamo gameplay zábery a hovorili vsetko vcom je lepsia oproti jednotke mozno to najdete aj na http://www.ceskatelevize.cz/ skuste ja som tam nic ako archiv nenasiel ale tu je aspon link na niake tie screeny
relacia by sa mala volat GamePage aspoň myslím lebo ju pozerám pravidelne ale minulú časť som nechtiac zmeškal ale myslím že je to ten Game Page
a ARMA 2 vyzerá celkom dobre
Geogomeogo napísal:relacia by sa mala volat GamePage aspoň myslím lebo ju pozerám pravidelne ale minulú časť som nechtiac zmeškal ale myslím že je to ten Game Page
a ARMA 2 vyzerá celkom dobre
Paul napísal:Nesmierne sa na túto hru teším, je vidieť že vývojári dávajú do vývoja ArmA 2 všetko, čo sa o Arme 1 povedať nedalo. Neviem sa dočkať.
jj davaju dokonca si urobili aj vlastny engine stromou lebo sa im ziadne nepacily resp. pacili ale take co sa pri slabsich PC nacitavali dost dlho takze urobili vlastne a musim povedat ze su pekne aj ked este sem tam treba doladit tiene tych stromou inac je to ok
mARILYN mANSON napísal:neviete ake to bude mat poziadavky, ci to pojde aj na slabsich pc?
co si predstavujes pod pojmom slabsi PC ?? podla mna by to mohlo ist na takom niecom ako mam ja tak na low - medium nastaveniach podla toho ako to zoptimalizuju
poziadavky este nemame alebo aspon o nich neviem ale:
"Přesná střelba byla na mé sestavě (C2D 3 GHz, 4GB RAM a GF GTX-260 s 896 MB RAM) nepohodlná, protože jsem zjistil, že ArmA 2 je velmi náročná hra. Na maximální detaily ve 1280x1024 jsem mohl zapomenout, protože při dvaceti snímcích se nedalo vůbec hrát. Snížení rozlišení moc nepomohlo, takže jsem musel snížit detaily a efekty na prostřední nastavení."
aviceN napísal:poziadavky este nemame alebo aspon o nich neviem ale:
"Přesná střelba byla na mé sestavě (C2D 3 GHz, 4GB RAM a GF GTX-260 s 896 MB RAM) nepohodlná, protože jsem zjistil, že ArmA 2 je velmi náročná hra. Na maximální detaily ve 1280x1024 jsem mohl zapomenout, protože při dvaceti snímcích se nedalo vůbec hrát. Snížení rozlišení moc nepomohlo, takže jsem musel snížit detaily a efekty na prostřední nastavení."
takze male asi nebudu
no ty vole, na takej zostave si slusne zahram Crysis a tuto to nestaci hm..ale ja nie som z tych hracov, co musi mat vsetko na Very High, takze pohoda..
deMarkqo napísal:no ty vole, na takej zostave si slusne zahram Crysis a tuto to nestaci hm..ale ja nie som z tych hracov, co musi mat vsetko na Very High, takze pohoda..
Ale tak crysis je už rok a pol stará hra a toto ešte ani nevyšlo čiže je možný až dvojročný rozdiel a to je už dosť veľká medzera
Pevne verím, že sa bude držať úžasnej hratelnosti, akú mal Flashpoint...
ma to uplne iny pribech tak vie dakto ako sa to bude hrat na multiplayeri ? Ide hlavne oto ci sa mi to oplati kupit koli multiplayerovi lebo ten by som chcel hravat najcastejsie .