FAQ pretaktovanie

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

FAQ pretaktovanie

Príspevok od používateľa Mrto »

hodilo by sa to troska akutalizovat :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aktualizuj, posli mi to spravou a rad to zmenim.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

:o tak to ne :D ja sa v tom nevyznam :)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

hh, typicke pre ludi. Napisu, ze je nieco zle, ale neprilozia ruku k dielu, aby to nieco vylepsili. :wink:

edit, 2 lollo:
lol, nemyslim. :lol: Ked napisal post, zeby sa to hodilo aktualizovat, tak zrejme mu tam nieco nesedi a vedel by si to predstavit inak. :wink:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ppt napísal:hh, typicke pre ludi. Napisu, ze je nieco zle, ale neprilozia ruku k dielu, aby to nieco vylepsili. :wink:
nebral by som to az tak kedze nevie co je spravne a co ma v ohlade toho "pretaktovania"hladat tak asi tazko moze nejako prispiet ;) nemyslis?

/ja som nieco nasiel nieco nove

Sprievodca pretaktovaním procesorov AMD Athlon 64 ale inac vsetko je take stare ak by si chcel nieco najst tak jedine na nejakych forach...

nieco na grafiku Softwaroví pomocníci pro vaše grafické karty tu mas ako za pomoci softov sa to da urobit
(sedel som za tym 2 hodiny a nasiel 2 clanky=>malo kto pise recenzie bud v slovenskom alebo ceskom jazyku "ze ako taktovat" )

a inac nasiel som iba testy :? a to co je FAQ pretaktovanie je tam pomerne vsetko len tam chybaju ako sa taktuju nejake nove veci ale postup si myslim ze je vzdy rovnaky takze ak ti to nebude stacit tak pouzi google :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak by mal niekto odkazy k tomu pretaktovaniu, nieco zaujimave a hlavne v cestine ci slovencine, tak nech mi to teda posle, rad to tam pridam. Kedze z nas adminov a moderatorov take veci sleduje jedine t0m4s3, ktory teraz casu moc neda, tak necakavam, ze by to aktualizoval on. A navyse ani neviem, ci sa tejto problematike, resp. hobby este venuje.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja iba doplnim hojka - uz dlhsiu dobu sa tomu nevenujem. Ak niekto bude chciet sekciu aktualizovat, staci napisat hociktoremu modovi/adminovi a on to milerad upravi.
Napísať odpoveď