co mam robit ? pomozte....kriza

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Firestone
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Firestone »

No nudis sa pomeraj si sily zo stenou . alebo TV .
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Nepoznam presnu situaciu, ale mas predsa pravo byt obcas unaveny a odpocivat, taketo veci snad pochopi starsia i mladsia, nie? Z toho by som si az taku hlavu nerobil a netvrdil by som, ze "to nebolo spravne". Proste poviem, ze som unaveny a potrebujem si odpocinut. Mozte sa za tu dobu rozpravat, alebo si pozriet film, alebo si k sebe lahnut, alebo nieco podobne nenarocne a aspon trochu "zabavne", ci "akcne"...

Horsie to je, ked sa dostanete do takej tej klasickej partnerskej krizy - ako tusim bolo napisane: "zvyknete si na seba", chybaju originalne napady, vsetko tu uz bolo, vsetko je nudne, alebo prinajmensom nie je tak dobre, ako bolo predtym. Toto je celkom prirodzena vec. Netreba okolo toho panikarit, zvykne to casto prejst, ale zalezi aj od okolnosti, povahy partnerov apod. Dobre je v tomto pripade pozornejsie pocuvat aj zensku (ja viem, to sa lahko hovori, hehe) - obcas iste spomenie, ze kamaratka bola tam a tam, dalsia zas nieco zazila, niekde na nete videla nejaku zaujimavu vec apod. Aj od toho sa mozes odrazit, od toho, co by ona chcela, hoci to mozno priamo nepovie... Moze to byt hocico, aj take neoriginality ako kino, alebo trebars prekvapenie kvetom - to ju moze nabit pozitivnejsou energiou (ak teda na kvety je, ak nie, tak nieco ine, mozno nejaka cokolada aj ked nema meniny, narodeniny?). Dalej mozes skusit nejaku drobnu zmenu image (napr. ked ti pili usi, aby si sa oholil, tak sa ohol, alebo opacne - nechaj narast vikingsku bradu :lol: alebo len zmen vodu po holeni).
Univerzalny navod na taketo veci vsak nie je; len nepanikar, nejak sa to pohne.
boy157
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa boy157 »

no aj sa to pohlo..a dufam ze uz bude iba lepsie...boli sme spolu dnes skoro 10 hodin---a nebola nuda...boli sme v kine..len tak sme sa hrali scrabble stavali sme lego...pozerali miss 2009 :D a bolo fajn...mas pravdu...dal som jej jedneho plysaka ktoreho u mna videla a pacil sa jej ...malu ruzicku...velmi som sa snazil aby bolo dobre....proste niekedy sa treba ked vam na niekom zalezi a lubite ho...proste treba aj zmenu niekedy...a vy si to neuvedomite ze ju treba uvedomite si to az potom ked uz je neskoro....az ked vam to povie ta druha polovicka...ale vsetko sa da napravit ked sa chce...ja sa idem pokusit zmenit to aby si uzila svoju mladost a aby nelutovala ze je so mnou....
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

boy157 napísal:no aj sa to pohlo..a dufam ze uz bude iba lepsie... az ked vam to povie ta druha polovicka...ale vsetko sa da napravit ked sa chce...ja sa idem pokusit zmenit to aby si uzila svoju mladost a aby nelutovala ze je so mnou....
hh Uzit mladost :lol:

no vidis ze si to nakoniec dokazal a vedel/nevdel si co mas robit :) sice ked si zalubeny tak donesies priatelke aj modre z neba ked ju mas rad ;) mno dufam ze uz sa viac nebudes nudit pri priatelke :) a budete sa spolu dobre bavit ;) good work :wink:
Napísať odpoveď