Samsung PC studio
Samsung PC studio
tak tento program som nahral do notebooku kvoli sestre a po pouziti som ho chcel odstranit, ale bol som nemilo prekvapeny, ked som zistil,ze ho cez ovladacie panely nejde odstranit. Islo vyhodit vsetky zlozky okrem suboru MFC71ENU.DLL, ktory nejde vyhodit ani po vypnuti a zapnuti PC. Nemyslim si,ze na tom Dcku (rozdeleny disk) je ten subor potrebny, hlavne ked doteraz tam nebol..a neviem preco ho nejde vyhodit. takisto preco nejde vyhodit program z ponuky "Pridat alebo odobrat programy". Ak niekto vie ako to vyriesit, budem vdacny za kazdu radu.
-
vikko78
Medium Professional
a neskúšal si obnovenie systému do bodu instalácie toho softu? potom by tam nemal byť. inak, ked ti nejde odinstalovať, tak by ti mal vyhodiť nejakú tabulku...napr. súbor uninstal.exe nejde nájsť.....ja som mal podobný problem s ISO Busterom, musel som ho znova naistalovať, nechať instalačku v pc, potom odinstalovať a instalačku jednoducho zmazať.
dik za radu, asi to bude najskor tak. Ten subor slo vyhodit dneska hned po zapnuti PC...ak ked vcera som vypol zapol a neslo. no a aby som to vyhodil s pridat alebo odobrat, budem to zrejme musiet nahrat a vyhodit priamo cez uninstall.
//nahral som znovu a pokial bolo CD vnutri isiel kompletny uninstall.
Dik za radu a mozete 
//nahral som znovu a pokial bolo CD vnutri isiel kompletny uninstall.