Problem s chrbticou/krizami/platnickami

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s chrbticou/krizami/platnickami

Príspevok od používateľa ST1 »

Ahoj mam uz dva roki taky problem s chrbticou vlasne mam posunute platnicky ci co po roku problemu mi nasli nador v chrbtici v dolnej casti pod platnickou a zistili ze tj cista ci uz vzduchova alebo tukova bublina to nevedia ani doktory. A pretrvavane ma boli chrbat bol som u ortopeda ty nic nevedia zistit hovoril mi jeden ako mam cvicit, ale este viac to bolelo potom som jueden cas prestal cvicit a pod aktivity a prestalo to, ale problem nezmyzol samozrejme vracia sa to v nepravidelnych intervaloch. Uz som zazival v poslednej dobe take extremi ze ma to zacalo strasne pichat v chrbtici a newedel som sa ani pohnut a zase sa mi to stava. Pochodil som ortopeda/neurologa/bol som na rentgene/magnetickej rezonancii/ultrazvuku a velmi vela inych veci a stale nic.

Pred dvoma rokmi sa to cca zacalo objavovat minuly rok cez zimu mi nasadili elektroliecbu pomohlo to na pol roka a zacalo sa to stupnovat a dneska som na tom rovnako ak nie horsie :/ uz si neviem rady pmozem vam naskenovat vsetky dokumenty co mam a dat Vam to sem ak mate dakeho cloveka co sa do toho vyzna a vie mi pomoct :/

Dakujem vsetkym za pomoc...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no az taketo problemy s chrbticou nema u nas nikto... Ale bolava chrbtica, nejake vyskocene stavce a vyosenie a pod., na to su najlepsi maseri profi sportovcov. Ja som mal napriklad tiez bolesti chrbtice a mal som ju nejako nachylenu..., doktori sa to bohvieako snazili liecit, ale nastastie nasi znami poznaju masera hadzanarov, ku ktoremu som dosiel a po 15min som odisiel s rovnou chrbticou a tym, ze mam mesiac spavat na tvrdom a nenamahat to.
Teraz (po 4 rokoch) premyslam, kedy k nemu zasa zajdem :) nejako ma chrbat zacal coraz castejsie pobolievat...

Kazdopadne ale navstevou maserov spickovych sportovcov nic nepokazis - mozno sa uz s niecim podobnym stretli a imho budu vediet poradit lepsie ako ti oplastovani v nemocnici.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm, velmi neprijemna zalezitost... ja mam vyskocenu platnicku a ked dlhsie nic nerobim, tak to zacne boliet, ked pravidelne posilujem spodok chrbta tak absolutna pohoda... tiez som s tym obehal vsetkych moznych doktorov a povedali mi iba cvicit cvicit a cvicit, ale ked pises co pises tak netusim.... masaze mozu pomoct, ale v tvojom pripade o tom akosi pochybujem.... kupelna liecba alebo nieco take nepripada do uvahy?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Plávanie je doporučované na problémy s chrbticou. :idea:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

skus tych sportovych, ako spomenul johny, pripadne si trocha priplat a chod do velkej fakultnej nemocnice, kde s takymi vecami snad budu mat skusenosti. alebo ak mas moznost a si trocha solventnejsi, skus brno, vieden. su tam spickove kliniky :wink:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

vyskusam cvicit ale neviem jako uz fakt lebo mi povedali ze spevnovat spodnu cast ... :(, vyskusam aj dake kliniky na SK ale je to moc na financie a teraz ked je kriza u nas sa prejavila co je dost zle
Napísať odpoveď