LCD alebo Plazma
-
aquafresh1
Star
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
->slavo<-
Addict
Ja mam tiez Panasonic Plazmu a maximalna spokojnost. nieje to full HD
ale len 1024x768 . ale ked som natom pustil napr nejaku hru vo Full hd rozliseni tak som bol az prekvapeny aky je ten obraz pekny. to iste pri filmoch. panasonic je jeden z vyrobcov ktory robi najlepsie plazmy na svete . a vzdy sa smejem ,ked mi niekto hovori aka je plazma zla ,ze to viac zozere elektriny ze plazma to a hento . to nemusim. viem co mam doma a tohovori za vsetko . plazma je super . ale za 5rokov to uz nemusi byt pravda lebo stale su nejake nove technologie . no teraz sa oplati kupit plazmu , no za 5rokov mozno LCd novej generacie . uvidime jak to dopadne. moj kamarat ma samsung LCd za 50tisic. ja mam Plazmu od panasonicu za 22tisic a on sam povedal ze je krajsi obraz na mojej plazme . takze len to som chcel napisat.
ale len 1024x768 . ale ked som natom pustil napr nejaku hru vo Full hd rozliseni tak som bol az prekvapeny aky je ten obraz pekny. to iste pri filmoch. panasonic je jeden z vyrobcov ktory robi najlepsie plazmy na svete . a vzdy sa smejem ,ked mi niekto hovori aka je plazma zla ,ze to viac zozere elektriny ze plazma to a hento . to nemusim. viem co mam doma a tohovori za vsetko . plazma je super . ale za 5rokov to uz nemusi byt pravda lebo stale su nejake nove technologie . no teraz sa oplati kupit plazmu , no za 5rokov mozno LCd novej generacie . uvidime jak to dopadne. moj kamarat ma samsung LCd za 50tisic. ja mam Plazmu od panasonicu za 22tisic a on sam povedal ze je krajsi obraz na mojej plazme . takze len to som chcel napisat.
Na tejto stránke tí autori sa vôbec nechcú prikláňať k LCD alebo plazme. Pri každom bode píšu, že plazma je na tom lepšiezachariasko napísal:http://www.plazma-lcd.sk/images/present ... nal-sk.swf
-
DeJF
Addict
A to si zobral odkial ? Našá TV má . Vždy podla svetla v miestnosti si upraví jas ..energy00 napísal:Necerpajte info z netu.....
LCD
Zivotnost panela 60 000 hodin
Cenovo drahsie ako Plasma
Pozorovaci uhol okolo 178 stupnov
Nema jasovy senzor - neprisposobuje mnozstvo jasu osvetleniu miestnosti - cize spotreba je rovnaka
....
-
Ryan Giggs
VIP
-
DeJF
Addict
Akurat že my sme tú TV už vtedy aj mali..Ryan Giggs napísal:Ten prispevok bol pisany takmer pred rokom. Minuloročne modely až na par vynimiek skutočne ten senzor nemali. Väčšina sučasnych modelov už ma.
-
Ryan Giggs
VIP