Wanted: Weapons of Fate

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

macinak. A skúšal si sa s tým pohrať v nastaveniach hry (i ke'd teraz fakt neviem či tam je nejaká taká možnosť)...
Mne osobne to nerobilo. Alebo nemáš k PC pripojený nejaký gamepad, joystick, ... I keď na tom to asi nezáleží
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

to isté robilo mojmu ujovi a ten má slabú zostavu..ja som si to inštaloval z toho istého imagu a mne to nerobi
macinak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa macinak »

Opak napísal:to isté robilo mojmu ujovi a ten má slabú zostavu..ja som si to inštaloval z toho istého imagu a mne to nerobi
no tak to asi nebude zostavou pretoze mam:
AMD X2 5600, GeForce 8600 GT 512, 2Gb RAM...
neviem kde by mohla byt chyba

//autoeditácia príspevku ( 15 Apr 2009, 14:42 )
lekoklatik napísal:macinak. A skúšal si sa s tým pohrať v nastaveniach hry (i ke'd teraz fakt neviem či tam je nejaká taká možnosť)...
Mne osobne to nerobilo. Alebo nemáš k PC pripojený nejaký gamepad, joystick, ... I keď na tom to asi nezáleží
nie, nie nic take nemam ku kompu pripojene...
skusal som stiahnut sensitivitu v hre na min, potom vo windowse tiez na min a stale to robi bludy...neviem ci to je aj hrou alebo to nejde proste len mne??....
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

hra sa mi nenormalne pacila ale vycital by som im ze bola velmi kratka...asi za den som to presiel...a obcas ma srala aj ta camera ako tu pisal "kolega" ze pohne mysou a zastavi mys a obraz ide dalej...
ale zase super bolo to zatacanie guliek..a hlavnee konec jak ho tam ocvaral :D :D :D

a ozaj...videli ste niekto film?? v nom hrala Angelina Jolie..akoze mohli ju dat do hry nie? alebo tam bola a prehliadol som?? :D
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

hra bola dejovo vsadena 4 hodiny po filme :wink:
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Ako sa dáva ten spomalený záber na Xboxe ? :cry:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

macinak napísal:chalani a s tou mysou sa neda nieco spravit??Je to brutalne citlive aj ked to mam na minime stale to reaguje neuveritelne citlivo.Neda sa s tym nieco urobit?
vypni vo windowse zvysovanie presnosti .
lukas1991
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukas1991 »

dneska sem tu hru nainstaloval a sel sem do nastaveni kvuli rozliseni bylo tam nejaky 1280*960 nebo tak nejak to je jedno no a kdyz sem to chtel zvysit ta kto neslo tak sem to zkusil po zpatku a dal sem to az na 800*600 ale s ncieho nic to uz nejde dat nazpatek porad klikam an tu sipku vpravo abys to slo nahoru t orzoiseni a nic
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

hej aj ja som si tym bojoval...zrejme to je niaky bug v tom menu...len klikaj vsade okolo tych sipok, ono to pojde zmenit :wink:
Nero
Amateur
Amateur

Re: Wanted: Weapons of Fate

Príspevok od používateľa Nero »

ahojte, vedel by mi niekto poradit?
nainstaloval som na notebooku, i5 cpu, 4GB DDR3 ram, 1GB graf (ati 5650HD), ale ked pustim do hry ,tak mi blbne grafika, absolutne zle zobrazovanie, technicky by som tom mal urcite splnat, ale neako to neslape, ma s tym este niekto problem???
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Klasická rada a asi prvé čo by si mohol vyskúšať, je preinštalovať ovládače grafickej karty.
Nero
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nero »

nahodil som najnovsie ovladace,to bolo prve co som skusil, najhorsie ze ani v hre sa nedaju nastavit podrobnosti grafiky ,ze by som to dal na minimum ,ide akurat rozlisenie...
Napísať odpoveď