maturita z informatiky, seminar, ucivo

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

maturita z informatiky, seminar, ucivo

Príspevok od používateľa j.mihi »

Hladam dake materialy ohladom seminarov z informatiky. Ja som sa na tento seminar neprihlasil, ani nemam zaujem maturovat z inf., no mozno by sa mi mohli zist dake znalosti v tomto odbore v buducom studiu, tak by som si to chcel dako samostatne dobrat.
Urcite ste tu mnohi z informatiky maturovali tak by ste mi mohli poradit.
Za prve potrebujem vedet co sa tam vlastne prebera- ucebne osnovy, lebo o tom nemam ani predstavu.
Za druhe sa chcem opytat ci sa da zvladnut maturita z informatiky aj bez seminara.
Neni niekto kto tym uz presiel ochotny poskytnut dake poznamky z toho co sa tam robi? Pripadne vypracovane maturitne temy ak dake su...

Vlastne som nasiel na nete toto:

Kód: Vybrať všetko

http://www.gymmt.sk/~alica/matury/matury2002/maturyOT.htm
Je to este aktualne? Hento sa staci naucit a pochopit na maturitu?
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

No ja som momentalne tretiak a od zaciatku roka chodim na seminar z informatiky. Od zaciatku iba programujeme. Profesorka nam povedala, ze tento rok sa budeme venovat iba programovaniu, na dalsi uz budeme brat nejaku teoriu... No ak nevies programovat, tak asi nie je mozne zmaturovat
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

Kód: Vybrať všetko

http://gymzv.sk/~vyuka/dokumenty/index.html
toto si popozeraj

ak mas k informatike vzťah dá sa to, ak nie ani to neskúšaj, maturia možno ešte hej, ale ak s tím dačo chceš musíš tomu obetovať naozaj veľa času, a ak ťa to nebaví.............

sám sa rozhodni, osnovy sami o sebe sú bezproblému, kto sa trochu hrá s PC to všetko zvládne + troška Pascal, ale len troška
blob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blob »

Pre maturitu z informatiky:

1) programovanie v imperatívnom jazyku. C alebo Pascal... Pascal je krajší, čo sa syntaxe týka, ale kompilovaný kód je pomalší ako C-čko a taktiež nevie dynamicky alokovať pamäť (aspoň čo sa ja pamätám)... C-čko pokračuje na C++ a C#, pomerne užitočné naučiť sa v tom niečo robiť, aby sa Ti ľahšie učilo C++ / C#

2) pohľadať si informácie o tom, ako funguje HW... mohol by som Ti keď tak poslať skripta z fakulty informatiky v Brne k predmetu, na ktorom sa vcelku rozumne rozobera HW

3) vedieť pracovať s kancelárskym software... (nie, to reálne s informatikou nemá spoločné nič... ale ešte aj dnes značná časť ľudstva trpí utkvelou predstavou, že ano)
Napísať odpoveď