Dokázal by niekto vytvoriť program, v ktorom by sa dali kresliť čiary, obdlžniky a kruhy 256timy farbami ? Nemusí ísť o nič zložité len nech to precuje v pascalovských súradniciach a kreslí predvolenou paletou. Bol by som mu veľmi vďačný a K+. Nikde som nič také nenašiel. Nemusí vyzerať nijak extra.
p.s.: Prípadne ukladanie a otvaranie. Pre superprogramátorou vkladaie obrázkou (pri pascalovskej predvolnej palete nemožné)
Program na kreslenie obrázkov pre Pascal
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
RE
ten program nemusí byť v pascale a
len má generovať pascalovské súradnice a farbu pixelu(predvolení paleta). ([x, y] = color)
ani ma nenapadlo, že by to mal nikto robiť v pascale. keď to dokážeš môžeš to spraviť v hocičom. mne je to jedno len nech to funguje.
len má generovať pascalovské súradnice a farbu pixelu(predvolení paleta). ([x, y] = color)
ani ma nenapadlo, že by to mal nikto robiť v pascale. keď to dokážeš môžeš to spraviť v hocičom. mne je to jedno len nech to funguje.
že výstupom programu je napr.:
a ľavý horný roh má súradnice 0, 0 a pravý MAXX, MAXY
EDIT: Asi som dal málo informácií. Tak tu je paleta pod ktorou by to malo fungovat. Fakt prosím o pomoc. Utčite to niekto dokáže. Fakt Prosíím.
Kód: Vybrať všetko
x, y: color
123, 456, 141
241, 123, 153
...EDIT: Asi som dal málo informácií. Tak tu je paleta pod ktorou by to malo fungovat. Fakt prosím o pomoc. Utčite to niekto dokáže. Fakt Prosíím.