Film o templároch
-
Juri1990
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Film o templároch
Kamarát mi spomínal nejaký veľmi dobrý film o templároch, no neviem presný názov, ale znelo to ako "Art templ". Myslím, že to je švédsky film, ak niekto pozná, budem veľmi vďačný.
-
Juri1990
Medium Star
To som videl, ale to je taký komerční o poklade templárov, to už aj kráľovstvo nebeské je lepšie(a to je blbosť z hľadiska templárov). Toto čo myslím je trošku iný film, taký kvalitný obsahom opisuje templárov, nie ako nejaký strašných zabijakov saracénov a nejaký strašne bohatý rád, ale ako hlboko veriacich a ochrancov pútnikov.
-
Jeremy
Medium Professional
tak zhodou okolnosti som videl oba filmy. Teda su dva filmy ktore na seba nadvazuju.
Ten film sa mi pacil. Celkom dobre popisuje obdobie obdobie spajania svedskeho kralovstva pod jednu hlavu plus je tam krasne popisana ozajstna myslienka templarstva v postave Arna
inak volaju sa
Arn - Tempelriddaren inac 81% na csfd takze nemylim ze je to az taky zly film
Arn - Riket vid vägens slut a tu 85% na csfd takze tiez divacky celkom dobre hodnoteni film...
Ten film sa mi pacil. Celkom dobre popisuje obdobie obdobie spajania svedskeho kralovstva pod jednu hlavu plus je tam krasne popisana ozajstna myslienka templarstva v postave Arna
inak volaju sa
Arn - Tempelriddaren inac 81% na csfd takze nemylim ze je to az taky zly film
Arn - Riket vid vägens slut a tu 85% na csfd takze tiez divacky celkom dobre hodnoteni film...
JA so mvidle ešte jeden film s touto tematikou Stratený poklad Templárskych Rytierov ak by si nahodou...
Kód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film/226753-ztraceny-poklad-templarskych-rytiru-tempelriddernes-skat/