takze dali sme sa do kopy ak to niekomu pripada divne v poriadku berem to ale chcem upresnit to ze tak ako ju mam rad a neskutocne ju milujem som este nikdy nezazil
Hard situacia pokracovanie
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hard situacia pokracovanie
takze zdravim o5
ti co si precitali prvu cast a vedia o co sa jedna tak v tom maju troska jasno chcem upresnit ako to je dalej v nasej situacii ...
takze dali sme sa do kopy ak to niekomu pripada divne v poriadku berem to ale chcem upresnit to ze tak ako ju mam rad a neskutocne ju milujem som este nikdy nezazil
je pre mna vsetko ... a to doslova nedokazal by som ju podviest ..dal by som za nu zivot neviem uz mozno pisem somariny ale pre mna to somariny niesu
nic take nove sa neudialo v nasom vztahu nik o tom stale este nevie stretavame sa potajomky a strasne sa lubime mna strasne trapi to ze saa snou nemozem zabavat strasne ma to boli ked ona chodi sama kamaratky jej hovoria ze sa uplne zmenila vsetkych chalanou ignoruje ale co ma povedat pravdu ? viem ze to ona nikdy nedokaze lebo sa hanbi mozno raz na to zoberie odvahu viem ze ma lubi a ja lubim ju uz to trva zhruba pol roka nikam sa neponahlame nehame to na cas ale ja som jej povedal ze kludne na nu pockam aj 10 r ... strasne ma stve to ze sme spolu tak maximalne 2 x do mesiaca na par hodin
a ked mi hovori ako jej mamina zhodou nahod hovori o tom ako to je vo vztahu bratranec a sesternica ze to nema zmysel tak ma to ubija ale ona je pre mna cely zmysel mojho zivota ja ju strasne lubim ja neviem mne ako rodina nepripada nevideli sme sa 10 r bola pre mna ako cudzia rodina sme len na papieri ... je to strasne tazke nechcem ju tlacit k tomu aby spravila krok v pred este je na to cas co by ste robili v mojom pripade ja to proste skoncit nedokazem ani ona to sme si povedali povedala mi ze nikdy nikoho tak nelubila ako mna .. vyhovujem jej vo vsetkych bodoch proste sedi me si navzajom dokazeme sa bavit nikdy nenastane nuda je to dievca s ktorim si dokazem predstavit zivot keby som mal cakat 20 r a bol by som snou rok tak pockam mam ju tak strasne rad ... uz by aj stacilo pisana co by ste robili vy ? 
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
wolodo
Professional
Ehm no a teraz cakas ze ti mame napisat ze bud kasli na to(co nas nepocuvnes), alebo ze si frajer a pochvalit ta ze si skvely ze vies na taku lasku pockat.
Tak si vyber hociktore chces lebo aj tak to nic na tvojom postoji k nej nezmeni.
Cital som aj prvu temu, teraz som si ju presiel este raz (tak na rychlo) je to o tom istom, presne.
Chapem je dobre sa vypisat, ale dvakrat tu istu temu? hm sorry nevidim zmysel a problem na druhe preriesenie
Ja osobne ta neodvrhujem, tiez sa dokazem pochvalit vztahom na dialku, ktory drzi a prestoji aj moj odchod do Irska na 7 mesiacov (mal to byt rok, ale nevydrzal by som to ja a ani ona).
A ze je sesternica, ste vobec rodina po krvi? Alebo je dcera tvojich krstnych rodicov? Pokial to nevadi vam, tak je to ok, na ostatnych nehladte.
Tak si vyber hociktore chces lebo aj tak to nic na tvojom postoji k nej nezmeni.
Cital som aj prvu temu, teraz som si ju presiel este raz (tak na rychlo) je to o tom istom, presne.
Chapem je dobre sa vypisat, ale dvakrat tu istu temu? hm sorry nevidim zmysel a problem na druhe preriesenie
Ja osobne ta neodvrhujem, tiez sa dokazem pochvalit vztahom na dialku, ktory drzi a prestoji aj moj odchod do Irska na 7 mesiacov (mal to byt rok, ale nevydrzal by som to ja a ani ona).
A ze je sesternica, ste vobec rodina po krvi? Alebo je dcera tvojich krstnych rodicov? Pokial to nevadi vam, tak je to ok, na ostatnych nehladte.
-
lollo
Professional
suhlasim s wolodo-m
btw teraz som si precital aj tu prvu temu

takze zbytocne ti bude niekto radit ze co a akowolodo napísal:Ehm no a teraz cakas ze ti mame napisat ze bud kasli na to(co nas nepocuvnes), alebo ze si frajer a pochvalit ta ze si skvely ze vies na taku lasku pockat.
Ono to je skoro jedno, ale pokiaľ to je Tvoja sesternica, tak sa priprav na to, že asi vám úrady nepovolia sobáš, prípadne že šanca na to, že vaše deti budú mať genetickú vadu je oveľa vyššia ako s iným človekom.
Ak ju máš naozaj tak strašne rád, tak si preber v hlave, či by nebolo lepšie nechať ju tak a ušetriť jej to trápenie, ktoré by sa vám asi nevyhlo. Máš krásny cit, bytosť, ktorú smieš ľúbiť... a musíš si uvedomiť, či chceš, alebo nechceš, aby bola vystavená riziku dlhodobého utrpenia...
Ak ju máš naozaj tak strašne rád, tak si preber v hlave, či by nebolo lepšie nechať ju tak a ušetriť jej to trápenie, ktoré by sa vám asi nevyhlo. Máš krásny cit, bytosť, ktorú smieš ľúbiť... a musíš si uvedomiť, či chceš, alebo nechceš, aby bola vystavená riziku dlhodobého utrpenia...
-
Betarik
Professional
geneticke testy sa daju spravit v tom by problem nebol keby nam dopadli dobre bolo by to v poriadku ale na to je este skoro mysliet niekde som cital tusim to tu uz aj niekdo pisal ze aj brat zo sestrou je minimalna sanca na geneticke problemi // a nechat ju tak ? to ja nedokazem a myslim ze ani ona skor by som sa trapil keby som ju nehal alebo ona mna 
To, že medzi pokrvnými príbuznými je nízka šanca na geneticky vadný plod je volovina. Tá šanca tam dramaticky rastie, pretože pokrvní príbuzní majú značnú časť genetického kódu veľmi podobnú.
Genetické defekty sú prakticky následkom toho, že splodíš potomka s niekym, kto má v rámci genetického kódu zablokovanú jednu časť kódu zodpovednú za chybu a ty tú druhú. Ich zložením síce môže na jednu stranu dôjsť k vývinu zdravého potomka, ale to je zase raz generický (=všeobecný) príklad,ktorý platí aj naopak...
tl;dr; Tak ako v jednej časti DNA môže dôjsť k prekrytiu vadného kódu zdravým, môže dôsť naopak k prekrytiu zdravého kódu chorým. U príbuzných je vyššia šanca na udalosť č. 2 .
Never pseudo-odborným štúdiám, ktoré v závere tvrdia, že genetika je výmysel.
btw... nehovor s čím dokážeš žiť, alebo nie a rovnako nehovor za ňu. Nikdy nevieš, čo Ti život hodí do cesty, či prípadne čo Ti zoberie. Nedokážeš žiť bez kyslíka, vody a uhľohydrátov v podobe vhodnej pre Tvoju tráviacu sústavu. To sú veci, bez ktorých zaručene umrieš. Ak prídeš o niečo iné, tak to ešte prežiť pokojne môžeš. (vynímaje orgány potrebné pre život)
Genetické defekty sú prakticky následkom toho, že splodíš potomka s niekym, kto má v rámci genetického kódu zablokovanú jednu časť kódu zodpovednú za chybu a ty tú druhú. Ich zložením síce môže na jednu stranu dôjsť k vývinu zdravého potomka, ale to je zase raz generický (=všeobecný) príklad,ktorý platí aj naopak...
tl;dr; Tak ako v jednej časti DNA môže dôjsť k prekrytiu vadného kódu zdravým, môže dôsť naopak k prekrytiu zdravého kódu chorým. U príbuzných je vyššia šanca na udalosť č. 2 .
Never pseudo-odborným štúdiám, ktoré v závere tvrdia, že genetika je výmysel.
btw... nehovor s čím dokážeš žiť, alebo nie a rovnako nehovor za ňu. Nikdy nevieš, čo Ti život hodí do cesty, či prípadne čo Ti zoberie. Nedokážeš žiť bez kyslíka, vody a uhľohydrátov v podobe vhodnej pre Tvoju tráviacu sústavu. To sú veci, bez ktorých zaručene umrieš. Ak prídeš o niečo iné, tak to ešte prežiť pokojne môžeš. (vynímaje orgány potrebné pre život)
tak ja nvm napr tam pojde bratranko na pol roka povie ze tam je dobra robota a pojde aj ona aby usetrili budu mat spolocne byvanieZaxman napísal:no to my povec ako to ututlaš ?
-
lollo
Professional
loool to aj takych ludi forum maAxelik.m napísal:tak ja nvm napr tam pojde bratranko na pol roka povie ze tam je dobra robota a pojde aj ona aby usetrili budu mat spolocne byvaniepotom si tam najdu nieco trvalejsie ostanu tam a co ja vem mozu si vymyslat partnerou casto ich menit a tak vysvetlit dovod preco im este nikoho neukazali
-
lollo
Professional
ak neviem co napisat tak som ticho btw bud rad ze som sa podpisal aspon som charakterAxelik.m napísal:tak nic chytrejsie ma nepadlo a hodinu sa mi na tom rozmyslat nechce ak vymyslis cosi chytrejsie kludne sem hod
a nemusis hned za snahu znizovat karmu to vie kazdy debylek
mas plnohodnotne nozory xDlollo napísal:ak neviem co napisat tak som ticho btw bud rad ze som sa podpisal aspon som charaktera sam si debYlek.... ja uz som nazor vyjadril
Kód: Vybrať všetko
suhlasim s wolodo-m