sony ericson k 610i
sony ericson k 610i
čaute chcem sa opítat do tochto mobilu ide max pametovka m2 2 gb? nedalo by sa to nejako upravit alebo tam dat nejakí software aby tam išla hociaká m2 s hociakov kapacitov viac než je 2 gb? Bo viem že na iné mobily proste na hoci aké mobily sú rozne softwary ktoré ti dost vylepšia telefon tak preto sa pítam. Ak nie to tak mi aspon napíšte či bi sa to dalo v mojom telefone vilepšit nejakím softwarom alebo nejakími hackmi dakujem. 
Re: sony ericson k 610i
nedalo...btw nauc sa rozdiel kedy sa pise V a kedy U na konci slovaCyber napísal:čaute chcem sa opítat do tochto mobilu ide max pametovka m2 2 gb? nedalo by sa to nejako upravit alebo tam dat nejakí software aby tam išla hociaká m2 s hociakov kapacitov viac než je 2 gb? Bo viem že na iné mobily proste na hoci aké mobily sú rozne softwary ktoré ti dost vylepšia telefon tak preto sa pítam. Ak nie to tak mi aspon napíšte či bi sa to dalo v mojom telefone vilepšit nejakím softwarom alebo nejakími hackmi dakujem.
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
možno by som aj.. ale
Možno by som Ti aj poradil, ale Tvojim štýlom vyjadrovania som maximálne pobúrený a tak tadšej pomlčím 
(> se-tuning.cz)
(> se-tuning.cz)
-
feromakovi
Expert
Odpoved
Ano samozrejme je to mozne. Ja som rozbehal na k750 8gb kartu a vyrobca udava max 1 gb.
Takze:
Staci ak si z
Stiahnes najlepsi soft na tvoj fon. Potom ho cez program xs++ flashnes do fonu. Ako na to si precitaj 6 tom tu:
A veselo uzivaj kartu. Nezabudaj ze kvantita pamete je na ukor jej rychlosti a tak sa rozhodni napr namiesto 16 gb dat radsej 8gb aby si nebol sklamany ye vsetko tvojmu fonu trva dlhsie.
Ak sa pozeras najprv na pocty prispevkov ludi ako na rady ktore ti dali tak moju radu jednoducho ignoruj
Takze:
Staci ak si z
Kód: Vybrať všetko
iprotebe.czStiahnes najlepsi soft na tvoj fon. Potom ho cez program xs++ flashnes do fonu. Ako na to si precitaj 6 tom tu:
se-tuning.czAk sa pozeras najprv na pocty prispevkov ludi ako na rady ktore ti dali tak moju radu jednoducho ignoruj
-
feromakovi
Expert
odpoved
ano este lepsi napad...vyzno ze sa vyznasCuruj napísal:stačí si pripojiť mobil na SEUS. nestráca záruku a netreba sa hodiinu túlať po se-tuningučo sa týka spomalenia, tak záleží len od toho, či tam bude mať dva filmy alebo 200 borázkov. potom sap ozná rozdiel v spomalení
na ten seus som uplne zabudol
porucam sa...
-
feromakovi
Expert
seus je ku kazdemu fonu rovnaky...len si ho pustis tam si sam vyberes typ tvojho fonu a staci sa drzat jednoduchych instrukcii.Cyber napísal: Pošlite mi pls link na ten SEUS presne k mojmu fonu díky.
A kde inde by sa dal zohnat program od SE ako nie z ich original stranky
www.sonyericsson.skteda ale 32 GB to by som povedal ze to je trochu uz risk.
radsej by som sa s niekym dohodol kto bud taku ma nech si to mozes vyskusat alebo si niekoho najst komu by si ju mohol predat ked by ti nesla.
No neviem ako rob ako myslis....aby ti potom nelezala ta pametovka zbytocne doma na stole.
ok tagže stačí len aktualizovat FW že? nemusím preinštalovávat celí soft že? napr. takto http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=8713 ja len tak že tie výhody čo sú tam že či bi sa my to oplatilo koli tomu aj preinštalovat či ne? díky za odpovede.