Naburanie ICQ

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vvx
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Naburanie ICQ

Príspevok od používateľa vvx »

Chlapci dnes sa mi daky lamer buchol do ICQ...co mi radite robit ? odpisuje vsetkym...ale kktiny pls rychlo...heslo som si dal preposlat ale nefunguje to...kedze je zoznam zaostali
pato83
Addict
Addict

Re: Naburanie ICQ

Príspevok od používateľa pato83 »

vvx napísal:Chlapci dnes sa mi daky lamer buchol do ICQ...co mi radite robit ? odpisuje vsetkym...ale kktiny pls rychlo...heslo som si dal preposlat ale nefunguje to...kedze je zoznam zaostali
No, ono pouzivat slovicko lamer, byt tebou, si odpustim :wink: Pouzivanim primitivnych hesiel, ci prihlasovanim sa kdekolvek na cudzich strojoch, nie je prave najlepsi sposob ako sa vyhnut takymto neprijemnostiam.
vvx
Expert
Expert

Re: Naburanie ICQ

pato83 napísal:No, ono pouzivat slovicko lamer, byt tebou, si odpustim :wink: Pouzivanim primitivnych hesiel, ci prihlasovanim sa kdekolvek na cudzich strojoch, nie je prave najlepsi sposob ako sa vyhnut takymto neprijemnostiam.
heslo ma 7 pismen a 3 cislice...takze neni jednoduche...na pripajanie s cudzich compov som si daval pozor...mohli by ste mi napisat co mam napisat po anglicky na ICQ podporu - ziadost bud o zmenienie a preposlanie hesla alebo o celkove zrusenie konta aj ked tam mam cez 300 kontaktov...
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ttyson »

co mas napisat na icq support? jednoducho to co sa ti stalo ale nepredpokladam ze to budu riesit ale za pokus ti to stoji :) potom napis ako si dopadol chcel by som vediet ako to chalani v icq riesia
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co som zachytil par diskusii na nete, tak kontaktovat prevadzkovatela ICQ nepomohlo nikomu.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

To je tak ked sa niekto prihlasuje v skole, z Internet Kaviarne alebo z "kamosovho" kompu :roll:
vvx
Expert
Expert

ledenaster napísal:To je tak ked sa niekto prihlasuje v skole, z Internet Kaviarne alebo z "kamosovho" kompu :roll:
praveze som si na toto daval pozor...inde som sa logoval len na meebo...a vzdy sa odhlasil a este aj pre istotu vymazal vsetky sukromne data...takze neviem ako na to mohol prist...kedze mam vsade ine heslo... :evil:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

vvx: Kamosov PC ci Meebo tomu nezabrania, ani to, ze vymazes vsetko z prehliadaca. Ked raz to heslo napises, tak ho napises a musi sa odoslat, takze pouzit keylogger, ktory uklada vsetko co pises, pripadne sniffer, ktory odchytava komunikaciu na sieti nie je problem.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Ahoj dnes sa mi stalo v kratkej dobe po druhy krat, ze sa niekto prihlasil na moj ICQ ucet z ineho pc. ICQ pouzivam vyhradne doma, za posledny rok hadam som sa nikde inde neprihlasoval na moj ucet, len a len na mojom pc doma. Pre istotu som si zmenil po prvom naburani hned heslo, no aj tak sa to zopakovalo. Nevie niekto poradit ako mam proti tomu zakrocit? Poslal som panom od icq mail no ty na to nereaguju vobec a z vysoka na take problemy ... . :cry:

//EDIT for HOJKO
Mail aj heslo som si zmenil samozrejme
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

draco: Do ICQ mozes poslat mailov kolko chces, nic s tym nespravia a ani ti neodpovedaju, ved preco by aj mali. Opatovne by som si zmenil heslo a tiez by som si zmenil primarny mail, teda mail na ktory je mozne poslat nove heslo v pripade, ze to stare stratis alebo ti ho niekto zmeni.
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Tuto temu som neprecital temu lebo som nemal cas ale rad pomôzem . Zapni si branu Firewal ak bude chciet nejaky neindetifikovatelny predmet vstup do tvojho PC tak ho zablokujes . Heslo min. 10 cislic a pismen obsahujuce velke a male pismena D68Gfr24eNp . Ak nie skus este google alebo pokec
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

Ináč počuj nemáš internet riešený tak že ste viacerí na sieti? Lebo ak hej tak ti moc nepomôže že si sa prihlasoval len doma. Niekto môže to heslo sniffovať čo nie je vôbec problém.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

internet mam sam, vlastny router mimochodom je to chello, mam pravidelne aktualizovany antivirak aj s firewallom, a heslo ma maximalny pocet znakov ake sa da v icq vobec mat, obsahuje aj cisla aj pismena :) no aj tak je to na prd, stalo sa aj tak... uvidime ci sa po dalsej zmene udajov dakto cudzi prihlasi na moj ucet
xxxx223
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xxxx223 »

:D a ked davaš heslo nemaš zapnuti Caps Lock :D ?
Napísať odpoveď