Pomoc so zvukom ( suurne )

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pegasusss
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Pomoc so zvukom ( suurne )

Príspevok od používateľa pegasusss »

cawte , prosim vas mam kartu sound blaster live a aj konektory na doske na zvuk ,, len ked pripojim hocikde , nejde , ukazuje ze :

Bad DirectSound driver , please install proper drivers or select another device in configuration . Error : 88780087

toto ukazuje ked chcem spustit hocijaky song cez winamp ,, mam len tuto kartu a nemam k nej ovladace ... , ale ked pripojim konektor z reprakov do dosky tak by to malo ist ?? newiete preco to nejde ? a ak by sa dalo , by som poprosil nejaku stranku s ovladacmi ,, thy K ++
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No predpokladám, že tá zvukovka je integrovaná na základnej doske, takže napíš Tvoju základku a potom by sa k nej mali nájsť už ľahko ovládače zvuku. To by malo vyriešiť Tvoj problém...
pegasusss
Light Professional
Light Professional

nie nie neni integrovona je v PCie slote ....

to by mi potom isla keby bola integrovana , lebo od dosky mam ovladace ... ale aj tak nic nejde ....

//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 12:27 )
newm ,, nemoze to byt tym ,, ze na vsetky zvukove subory ukazuje typ suboru : MPEG layer 3 audio file ????
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

to je MP3 len celym nazvom a sks si prepnut v biose zvuk nech ide z pci a nie z dosky
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

pokial mas drivere nainstalovane tak mas vypnutu sluzbu WINDOWS AUDIO -> hladaj v nastrojoch na spravu -> služby ... pokial drivere nemas zozen si ich, nie je to ziadna veda :wink:
pegasusss
Light Professional
Light Professional

skusal som to prepnut v biose a aj tak to neslo ,, potom ma to uz sralo , tak som vybral zvukovku z PC , vytiahol vysavac a vyfukal som z tadial co sa dalo ,,, a ked som ju dal spet ,, windows je hned nasiel a zrazu mi ide zvuk ???? nechapem ,, a ide aj z dosky ,, a predtym nesiel ,, ale aj tak dakujem ,, myslim ze bez vasich rad by som sa nedopracoval k tomuto :)
Napísať odpoveď