Problem s PC
Problem s PC
Kamosovi na jeho starsom PC (celeron 1GHz, 256MB RAM, 64MB grafika, 2xUSB port) som dokupoval nasledovne veci: Scanner, Laserova Tlaciaren, Web kamera, 4GB USB kluc. Kedze jeho doska ma iba 2x USB port dokupil som PCI USB kartu aby som ziskal dalsie...Pokial som pripojil do USB na doske tlaciaren a scanner islo vsetko v pohode no akonahle som zapojil webku do USB na PCI karte PC nechcelo nastartovat...resp rozbehol sa tak po 10tich minutach ukrutneho boja...Skusal som aj iny variant napriklad: web kamera so scanerom na USB dosky a tlaciaren do PCI USB karty ale znova to iste...Nehovoriac o tom ked som dal 4GB USB kluc do PCI karty tak to ten PC totalne polozilo a zasekol sa. Zaujimave bolo tiez ze pokial bolo v USB na PCI karte nieco pripojene PC siel straasne pomaly akonahle som to USB vytiahol PC islo normalne. A preto sa pytam je to normalne? Alebo ako to poriesit aby to slapalo, lebo neverim ze tie PCI USB karty su take pomale aby to nezvladlo...
V akej faze startu zamrzne? Resp, vidis aspon POST obrazovku? Alebo nevidis nic? Mozu sa Ti tam byt nejake prerusenia (IRQ) alebo take nieco... Imho, preco si nekupil normalny klasicky USB hub? Zerie menej systemovych prostriedkov a podobny problem by si asi nemal... Co takto skusit to s nim, bez PCI karty?
Problem v slote to nebude, vyskusal som 3 z nich vo vsetkych to robilo. Preco som neskusil USB hub: no asi preto lebo maju kratke kable a v momente ked som to kupoval ma nenapadlo zeby PCI karta mohla robit taketo problemy. Keby som to vedel urcite by som to poreiseil hubom, ale teraz uvazujem ak ho kupim nebude to robit znova?