Akoze nechapem. Poziciam si policajny vrtulnik a este nez som donho nastupil naskocilo mi 5 hviezdiciek. Tak som snim odletel na ostrov kde je socha slobody. Nikde ziadny policajt ale stale som mal 5 hviezdiciek a na mape som bol stale vtom cervenom kruhu. Tak som odletel daleko od ostrova s vrtulnikom ale tych 5 hviezdiciek sa neda vobec zbavit a co sa tyka toho cerveneho lokatora ktore na mape z toho sa nedalo vobec dostat. Vsade kde som sa pohol vzdy som bol vstrede toho kruhu. Ako keby som ho ja "vyzaroval". Nakoniec som sa teda zbavil vrtulnika ale bez uspechu. Z toho kruhu neni sanca sa dostat. Samozrejme plati to len pri 4 a viac hviezdiciek.
Alebo idem zabit holuba na letisku co je hore na zabradli na riadiacej vezi a akonahle som opustil vozidlo bum prask hned 5 hviezdiciek a z kazdej stranky uz namna dodavky SWAT
ked dam najprv crack a potom patch tak vypise GTA IV FATAL ERROR:WS10
a ked dam naopak najprv patch a az potom crack tak
GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected . Please re-install the game
ludia neviete ze ak by som si cisto teoreticky pozical origo GTA 4 od kamarata naistaloval vsetko ako ma byt a zacal to hravat po nete...tak ze ci by mu hra sla keby ja som napr bol na steame a on chcel hrat sp alebo naopak...nieco som pocul o tom ze ak nainstalujem hru na jeden pc na dalsi sa to uz zevraj dat neda....co je natom pravdy ? ale len prosim vas taki co otom nieco vedia...dakujem
GheTTo napísal:nieco som pocul o tom ze ak nainstalujem hru na jeden pc na dalsi sa to uz zevraj dat neda
Nainštalovať to môžeš na ľubovoľný počet počítačov.. aj Ti to fungovať bude na ľubovoľnom počte počítačov.. akurát taký detail, že originál hru nespustíš, kým nemáš originálne DVD v mechanike..
brm napísal:Nainštalovať to môžeš na ľubovoľný počet počítačov.. aj Ti to fungovať bude na ľubovoľnom počte počítačov.. akurát taký detail, že originál hru nespustíš, kým nemáš originálne DVD v mechanike..
to sa da spravit teda dufam ze sa mi to podari vela takych hier mam co hram na origo b.nete a nemam k tomu cd