the wheelman pomoc s instalaciou
-
patrik5504
Medium Expert
the wheelman pomoc s instalaciou
mam problem s instalaciou the wheelman ked som si to stiahol tak som to rozbalil do priecinku a tich casti bolo asi 74.a ked chcem to naistalovat cez daemon tolls tak mi to nejde.neviete co s tim mam robit[/i]
-
patrik5504
Medium Expert
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
DOUBLEWIN! Screen fotakom z mobilu+koncovka na zaciatku suboru! Mas moj respekt. To "VTY" znamena asi "ViTALiTY", cize grupa, ktora hru vydala. Koncovka je .0xx, cize si stiahnes WinRAR/pouzijes ako ho uz mas, a das rozbalit prvy subor. Automaticky zacne rozbalovat dalsie. To, co z toho vznikne das do Daemona.
-
patrik5504
Medium Expert
ok ked to spravim tak napisem ci to islo
//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 13:38 )
ROZBALIL SOM PRVY SUBOR a ukazalo mi zase tich 80 casti.a nepotrebujem na to niejake programy lebo nasol som navod
1. Instalujte DT Pro v.4.30.0304.
2. V Daemon Tools Pro vytvorte "IDE" virtual drive (virtualni mechaniku), mountnete image.
3. Jdete do Tools> Settings> zaskrtnete: Hide CD-R, RMPS. ulozte nastaveni.
4. Instalujte ovladac FStarForce, hrajte.
CRACK
//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 13:38 )
ROZBALIL SOM PRVY SUBOR a ukazalo mi zase tich 80 casti.a nepotrebujem na to niejake programy lebo nasol som navod
1. Instalujte DT Pro v.4.30.0304.
2. V Daemon Tools Pro vytvorte "IDE" virtual drive (virtualni mechaniku), mountnete image.
3. Jdete do Tools> Settings> zaskrtnete: Hide CD-R, RMPS. ulozte nastaveni.
4. Instalujte ovladac FStarForce, hrajte.
CRACK
-
patrik5504
Medium Expert
Husté..
Poviem Ti to ešte raz polopate.. tie súbory, čo si z nich posielal screenshot, klikni na súbor s koncovkou (!) *.001 pravým tlačidlom a daj Otvoriť v programe -> WinRAR. Vyskočí Ti WinRAR, tam budeš mať .ISO alebo ja neviem aký súbor, klikneš naňho pravým a dáš Extraktovať či ako to je po slovensky. V tej zložke, ktorú si vybral budeš mať ten *.iso súbor a ten musíš mountnuť cez Daemon Tools ako Virtual Image a potom sa ten image bude správať ako mechanika, t.j. otvoríš Tento Počítač a tam budeš mať ako keby si mal Wheelmana vloženého v mechanike. To je celá veda.
Poviem Ti to ešte raz polopate.. tie súbory, čo si z nich posielal screenshot, klikni na súbor s koncovkou (!) *.001 pravým tlačidlom a daj Otvoriť v programe -> WinRAR. Vyskočí Ti WinRAR, tam budeš mať .ISO alebo ja neviem aký súbor, klikneš naňho pravým a dáš Extraktovať či ako to je po slovensky. V tej zložke, ktorú si vybral budeš mať ten *.iso súbor a ten musíš mountnuť cez Daemon Tools ako Virtual Image a potom sa ten image bude správať ako mechanika, t.j. otvoríš Tento Počítač a tam budeš mať ako keby si mal Wheelmana vloženého v mechanike. To je celá veda.
-
patrik5504
Medium Expert