aku grafiku?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
mattoxx
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mattoxx »

nemozes pozerat len na to kolko W ma tvoj zdroj.je velmi dolezita aj ucinnost a tiez mozne zatazenie 12V vetvy v Amperoch.Idealne by bolo aby si mal nejaky znackovy,kvalitny zdroj ak ma iba 350W.Ak mas EC a ine sracky tak fakt uvazuj len o tej 7600GT
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

mattoxx napísal:nemozes pozerat len na to kolko W ma tvoj zdroj.je velmi dolezita aj ucinnost a tiez mozne zatazenie 12V vetvy v Amperoch.Idealne by bolo aby si mal nejaky znackovy,kvalitny zdroj ak ma iba 350W.Ak mas EC a ine sracky tak fakt uvazuj len o tej 7600GT
zrejme to bude nejaky noname shit...lenze ked graficku tak poriadnu...poradte teda aj nejaky zdroj vhodny k mojej zostave a potencionalnej 4650 :wink: popripade znacku nemam tusaka ake zdroje su dobre nemam s tym skusenosti...a neskor planujem aj celu zostavu vylepsit
Ahlon 6000 atd tak aby mi ten zdroj vystacil aj na neskor :)
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

mattoxx napísal:Idealne by bolo aby si mal nejaky znackovy,kvalitny zdroj ak ma iba 350W.
prosim ťa ta 350tka mu bude stačiť kedže kartu napaja zakladna doska. mne neznačkovy 400w zdroj tahal 4870tku pričom odporučany zdroj pre tuto kartu je 500 alebo 550w možem aj posunuť foto zdroja ak chceš
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Presne tak ten zdroj to utiahne, a tu kartu ktoru ti dal andrejko tak tu si zober, nevedel som ze hranica financii sa vysplhala na 50Eur.. :D

Edit:: nasiel som mensi testik tak sa nato pozri urcite sa nieco nove dozvedies.. http://www.extrahardware.cz/msi-radeon- ... koro-ideal

Spotřeba, teplota
http://www.extrahardware.cz/msi-radeon- ... ?page=0,28
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

no hej vsetko nasvedcuje tej 4650 :) a myslim ze za 50 ecok je to dobra kupa :wink: musim aj nieco obetovat ked si chcem poriadne zahrat snad to nezbura moj rozpocet :D
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nj za tu cenu nic lepsie nedostanes asi cena/vykon...ale samozrejme necakaj high end vykon... :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Andrew007 napísal:Nj za tu cenu nic lepsie nedostanes asi cena/vykon...ale samozrejme necakaj high end vykon... :)
samozrejme necakam :wink: multik detaily na najmensie a ide sa :D dufam ze z toho nejak vytrieskam aspon 70fps 8)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Presnejsie vsetko na medium a tich 25-40 fps dostanes neviem pri AA to bude vyzerat ako ale ajtak si neurobis chybu stym ze to kupis :wink:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Andrew007 napísal:Presnejsie vsetko na medium a tich 25-40 fps dostanes neviem pri AA to bude vyzerat ako ale ajtak si neurobis chybu stym ze to kupis :wink:
dost malo myslim min. tych 50fpsiek...no a som zvedavy ako to dopadne s tym zdrojom ci to vystaci potom vam dam vediet sam som zvedavy kto bude mat pravdu lebo v tych nazoroch je to zatial 50 na 50 :wink:
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

ja som mal doma asi tyžden 4650 od gainvardu a hral som na nej fallout3 na plnych detajloch pri rozlišeni 1400x900 a fps bolo okolo 30(zaviselo od prostredia) čiže na medium si COD4 na tom užiješ v pohode
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Presne a CoD IV aj na max , ja na mojom starom pc kde som mal GeForce 6200 128 tak som hraval na medium a vobec to nesekalo..typujem fps som mal tak okolo 30 takze tvoje hry v pohode utiahne, kludne objednaj :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Andrew007: Netaraj. Chces povedat, ze si na GF 6200 hral CoD 4 na strednych detailoch a plynule???
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

30 FPS a ide ti to plynule??:D:D vtipalek
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Hojko Netaram a ani si to nemyslim doslova, vzhladom na tu grafu aka je velmi dobro zvladala tu hru a aj pri viacerich objektov naraz....a hadat sa vobec nechceem... :)

QuiKy Urcite by si bol rad aj ti, keby si ztej grafy vytrieskal tolko fps ...

PhYs0c Je to na 80% ze ten zdroj ti bude stacit, este dobre ze ta grafa nepapka vela.. :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

na 6200 a 128mb ?? :o ja to na mojej 6100 256mb ani nespustim je to sice integrovana ale aj tak...tej grafiky sa ani tak nebojim ja si popripade zbytocnosti povypinam a tych 50fps tam bude urcite :wink: este je otazy ten zdroj no necham sa prekvapit :)
:!: mimochodom hojko perfektne forum klobuk dole som tu novy skoda ze som o nom nevedel skor je tu asi naozaj vsetko takto ma vyzerat forum gratulujem :wink: :!:
Napísať odpoveď