internet cez mobil do notebooku

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Avril
Medium Expert
Medium Expert

internet cez mobil do notebooku

Príspevok od používateľa Avril »

Prosim vas,mohli by ste mi dakto poradit nejaky soft na motorolu w490,aby som sa mohol cez nu vyuzivat internet z mobilu v notebooku? nikde som nic nenasiel..akurat program motorola phone tools 5 ale ten nepodporuje ten telefon...
it_novice
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa it_novice »

Aky system???? Mozno by stacili dobre ovladace a potom pri nastaveni internetu nastavit motorolu ako modem.(funguje u mna V547 ale musim este doriesit edge)
Avril
Medium Expert
Medium Expert

it_novice napísal:Aky system???? Mozno by stacili dobre ovladace a potom pri nastaveni internetu nastavit motorolu ako modem.(funguje u mna V547 ale musim este doriesit edge)
ziaden system...len proste potrebujem nazov a kde sa da aj stiahnut ten program na tu motorolu w490 aby som sa cez neho mohol pripojit na net..nic viac nic menej
Alinko17
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Alinko17 »

ja by som to potreboval na n 95 8 GB. Mam doma wifi a notebook fici v pohode ale ked idem na chatu mam net len v mobile a tiez by som potreboval to prepojit
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Avril; Alinko17 > Cez Bluetooth stačí nainštalovať telefón ako modem (samozrejme ak to telefón podporuje), zadať inicializačné príkazy a máš internet v počítači.
Avril
Medium Expert
Medium Expert

FABi2 napísal:Avril; Alinko17 > Cez Bluetooth stačí nainštalovať telefón ako modem (samozrejme ak to telefón podporuje), zadať inicializačné príkazy a máš internet v počítači.
cez bluetooth to slo,to sa pripajalo cez GSM,ale ja by to potreboval cez siet o2 edge lebo mam na karte sluzbu o2 data neobmedzene
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Avril >To potom len niekde v telefóne treba nastaviť prístupový bod cez ktorý sa to má napájať. Inak ti už nepomôžem nakoľko nepoznám vôbec tvoj mobil.
Alinko17
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Alinko17 »

hmm ja neviem nastavit N 95 ako modem zase vo svojom laptope
Napísať odpoveď