s eshopom ako takym nie, ale s argosom ano. predavaju smejdy, chodia tam nakupovat len socky, pretoze je to o par percent lacnejsie. kamosi si tam pokupili par veci a nadavaju v jednom kuse - ako napriklad nafukovaci matrac, digitalny fotoramik, kameru a kopec dalsich veci ...
moja rada znie - argosu sa radsej vyhni
Nesuhlasim. V Argose som nakupila dost vela veci a vsetky mi sluzia dodnes. Urcite sa najdu aj smejdy, ale to mas aj v beznom obchode.
Za seba mam len pozitivne skusenosti.
Hned prva otazka - chces to nakupovat zo Slovenska, alebo si pritomny v UK? Pretoze podla toho co som si precital ja, Argos nerobi dodavky do zahranicia. A nie, nema viac e-shopov, existuje iba jeden. Inac ako si dosiel na myslienku, ze sa tam da platit cez Paypal? Pretoze citujem: ''You can pay by most major credit and debit cards or with your Argos Card.'' Moznost Paypalu mi tam akosi chyba...a ak chces predsa len viac informacii o tomto sposobe platby, tak pouzi hladat... http://www.hojko.com/ako-prepojit-banko ... ght=paypal http://www.hojko.com/platby-cez-paypal- ... ght=paypal
na zaver k userovi danhen: ja som tam nakupil tiez zopar veci, hlavne kuchynskych potrieb a som celkom spokojny...neda sa povedat, ze mam s nimi zle skusenosti a nie, nenakupuju tam iba socky.
danhen napísal:s eshopom ako takym nie, ale s argosom ano. predavaju smejdy, chodia tam nakupovat len socky, pretoze je to o par percent lacnejsie. kamosi si tam pokupili par veci a nadavaju v jednom kuse - ako napriklad nafukovaci matrac, digitalny fotoramik, kameru a kopec dalsich veci ...
moja rada znie - argosu sa radsej vyhni
No ked so niekto priplati za overenu kvalitu,tak nadavat zrejme nebude..
Pokial kamosi chcu usetrit a kupia si smejd,tak nech nadavaju sami na seba a nie na shop.
Tiez som tam par veci kupil a nemam ziaden problem.Vyhoda -obrovsky sortiment a clovek to ma na pockanie.
Zijem v Londyne a tiez kupujem veci z Argosu, nie su 100 percentny, ale su dost dobri, aspon tak 85 percent by som im dal celkovo , kvalita aj cena....
Nie su to ziadne smejdy!!! A John Lewis je tiez super
NIesu tam iba smejdy.....nemal som ziaden problem.....iba raz si mam kupila stepper a uz bol pokakany, este sme ho len z krabice vybrali....tak sme ho hned zasunuli spat....prisli do Argosu a v pohode nam ho vymenili, bez toho, aby sa na nho vobec pozreli. Cize zatial iba dobre skusenosti, ale neviemp reco si si vybral konkretne Argos, ked mas kopec inych eshopov...