notebook HP Pavilion Dv6000

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zippo1172
Amateur
Amateur

notebook HP Pavilion Dv6000

Príspevok od používateľa zippo1172 »

zdravim vas mam taky problem mam notebook HP Pavilion DV6000 a parametre mam v celku OK 512mb graficka , 1,8ghz AMD jednojadrovy , 80Gb harddisk , 1,5gb ram ... noa kedze som si stahoval veci ako napr. klipy , hudbu , programi niektore potrebne a mam volnych na C: 11gb , na D: 6gb , a na E: 5gb nooo a ked napr. dam rozbalovat niekay subor ako WINRAR tak mi to strasne pomali zacne robit jednoducho mi strasne seka notebook neviete cim co to môze spôsobovat ??? dakujem...
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Skús sa pozrieť koľko otáčkový máš HDD. Pri notebookoch sa niekedy zvykne dať aj 4200 ot/min a tym padom je cely notebook zabrzdený pri využívaný rôznych aplikácií.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

takze MOJ nazor je taky, ze rukami mi presli styri paviliony, jeden aj vlastnim a VSETKY su zabrzdene. Ako nikdy by som si ten notebook nekupil (aj ked pomer konfiguracia/cena je vynikajuci) je to kazive a pomale.

Tym som len chcel povedat ze pravdepodobne s tou pomalostou nic neurobis, maximalne skus nieco vymazat or presunut zo systemoveho disku a preinstalovat windows, nic viac urobit nemozes.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sa nehnevajte, ale ja mam 6tisicku a nikdy ma disk nebrzdil, toboz nie unrarovanie.
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Samozrejme záleží aj od koncového uživateľa ako vie s PC pracovať. Poznám ludí čo maju PC niekoľko rokov a nikdy nerobili napríklad defragmentáciu disku.
zippo1172
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zippo1172 »

dakujem chlapy no ano samozrejme ja defragmentacie robim raz za cca 2-3mesiace. pouzivam program Tune Up utilities tak neviem ci to nebrzdi nahodou tento program ?

no a chlapy prosimvas mam druhy problem vsetko islo v pohode a vcera som skusal zobrazit skryte subory aj po povoleni v nastrojoch a tam v zlozkach mi to nejde jednoducho dam povolit sryte subory a dam pouzit a dam OK a mi to zase prepne na nepovolene skryte ze sa mi jednoducho nedaju zobrazit skryte subory neviete co stym môze byt ? dakujem... este raz...
Napísať odpoveď