notebook HP Pavilion Dv6000
notebook HP Pavilion Dv6000
zdravim vas mam taky problem mam notebook HP Pavilion DV6000 a parametre mam v celku OK 512mb graficka , 1,8ghz AMD jednojadrovy , 80Gb harddisk , 1,5gb ram ... noa kedze som si stahoval veci ako napr. klipy , hudbu , programi niektore potrebne a mam volnych na C: 11gb , na D: 6gb , a na E: 5gb nooo a ked napr. dam rozbalovat niekay subor ako WINRAR tak mi to strasne pomali zacne robit jednoducho mi strasne seka notebook neviete cim co to môze spôsobovat ??? dakujem...
takze MOJ nazor je taky, ze rukami mi presli styri paviliony, jeden aj vlastnim a VSETKY su zabrzdene. Ako nikdy by som si ten notebook nekupil (aj ked pomer konfiguracia/cena je vynikajuci) je to kazive a pomale.
Tym som len chcel povedat ze pravdepodobne s tou pomalostou nic neurobis, maximalne skus nieco vymazat or presunut zo systemoveho disku a preinstalovat windows, nic viac urobit nemozes.
Tym som len chcel povedat ze pravdepodobne s tou pomalostou nic neurobis, maximalne skus nieco vymazat or presunut zo systemoveho disku a preinstalovat windows, nic viac urobit nemozes.
dakujem chlapy no ano samozrejme ja defragmentacie robim raz za cca 2-3mesiace. pouzivam program Tune Up utilities tak neviem ci to nebrzdi nahodou tento program ?
no a chlapy prosimvas mam druhy problem vsetko islo v pohode a vcera som skusal zobrazit skryte subory aj po povoleni v nastrojoch a tam v zlozkach mi to nejde jednoducho dam povolit sryte subory a dam pouzit a dam OK a mi to zase prepne na nepovolene skryte ze sa mi jednoducho nedaju zobrazit skryte subory neviete co stym môze byt ? dakujem... este raz...
no a chlapy prosimvas mam druhy problem vsetko islo v pohode a vcera som skusal zobrazit skryte subory aj po povoleni v nastrojoch a tam v zlozkach mi to nejde jednoducho dam povolit sryte subory a dam pouzit a dam OK a mi to zase prepne na nepovolene skryte ze sa mi jednoducho nedaju zobrazit skryte subory neviete co stym môze byt ? dakujem... este raz...