rubanie cs
rubanie cs
kamos ma super pc a moc a ked si tam nainstaluje cs 1.6 tak mu to jemne trha
vie niekto dovod a aj ako to odstranit?
vie niekto dovod a aj ako to odstranit?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tm_a.s. : ked pise ze 60, tak fps_max moze mat hocikolko, aj tak viac neda, pokial nevypne vertikalnu synchronizaciu .. ale pri 60fps je hra dost plynula a neseka
a kde ty mas prosimta Anti Aliasing v csku ?
a kde ty mas prosimta Anti Aliasing v csku ?
a ja nevidim dovod preco si nenapisal skor, co vsetko sa uz snazil urobit pre to aby mu to nesekalo, nenapisal si ani aky ma PCAxelik.m napísal:zatazenie jeho cpu u z cs( a vsetkymi hovadinkami icq, totol comander,....) je 5% az 11% cs skusal 5 verzi nevidim dovod skusat dalsi
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
NIE 60fps je malo dost*****HERO***** napísal:tm_a.s. : ked pise ze 60, tak fps_max moze mat hocikolko, aj tak viac neda, pokial nevypne vertikalnu synchronizaciu .. ale pri 60fps je hra dost plynula a neseka
nastavenia grafiky vo windowse...a kde ty mas prosimta Anti Aliasing v csku ?
/proste vypni vsetko, co ti zlepsuje obraz (synchronizacie,antialiasing,vykreslovanie atd...)...a najdi si schopny cfg, mozes mat aj tam nejake somariny nastavene...
-
Sorta15
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Hm zaujímavé názory tu padli...
Takže takto... ľudské oko v prvom rade príjme za jednu sekundu 28 snímkov. Takže všetko čo ide nad zaokrúhlime 30 FPS je plynulá vec.
Prosiť o radu bez hardverovej zostavy PC je ako prosenie o chleba bez muky.
Po ďalšie bolo by vhodne aj skontrolovať systém či nejde o nejaký vírus, zaprataný hardisk alebo pošahaný systém.
Taktiež je treba pozrieť nastavenia v biose ak ide o AGP ak o PCIex nie je čo riešiť si myslím.
Ani neviem akú grafiku má na tom kompe a ak to je doska s integrovaným šmejdom niet divu. Je dosť možné, že tam sú dve grafiky. Integrovaná a externá. Teda v systéme budú asi dva ovladače a medzi nimi bude vojna.
Hold smola s týmto sa poradiť nedá moc. Ale sekanie môže byť spôsobené aj pomalým internetom alebo slabým Pingom. To už treba inač riešiť než šprtaním sa do nastavení.
Asi tak.
Takže takto... ľudské oko v prvom rade príjme za jednu sekundu 28 snímkov. Takže všetko čo ide nad zaokrúhlime 30 FPS je plynulá vec.
Prosiť o radu bez hardverovej zostavy PC je ako prosenie o chleba bez muky.
Po ďalšie bolo by vhodne aj skontrolovať systém či nejde o nejaký vírus, zaprataný hardisk alebo pošahaný systém.
Taktiež je treba pozrieť nastavenia v biose ak ide o AGP ak o PCIex nie je čo riešiť si myslím.
Ani neviem akú grafiku má na tom kompe a ak to je doska s integrovaným šmejdom niet divu. Je dosť možné, že tam sú dve grafiky. Integrovaná a externá. Teda v systéme budú asi dva ovladače a medzi nimi bude vojna.
Hold smola s týmto sa poradiť nedá moc. Ale sekanie môže byť spôsobené aj pomalým internetom alebo slabým Pingom. To už treba inač riešiť než šprtaním sa do nastavení.
Asi tak.
Môj názor...
Keď nemáš 100hzový monitor,tak máš stále len 72fps,ale csko ti dá 100,lebo hl1 engine ja na to stavaný,keď dáš developer 1 do konzoly dá ti aj 500,ale bude to nehratelné. Ale tu nejde o Bios a o PCi slot a AGP,Csko spustíš na 100fps aj s integrovanou grafickou a nemusíš mať žiadne AA zapnuté alebo vypnuté,v Csku ide len o MipMap detail,čiže o vykreslovanie objektov do dialky,a väčšinou toto spôsobuje málo FPS,ale keď ti naozaj dá len 60FPS,to bude problém so zapnutou vertikálnou synchronizáciou.
A samozrejme treba si nahodiť vždy najnovšie ovladače na grafickú kartu,aby tá hra išla plynulejšie
Keď nemáš 100hzový monitor,tak máš stále len 72fps,ale csko ti dá 100,lebo hl1 engine ja na to stavaný,keď dáš developer 1 do konzoly dá ti aj 500,ale bude to nehratelné. Ale tu nejde o Bios a o PCi slot a AGP,Csko spustíš na 100fps aj s integrovanou grafickou a nemusíš mať žiadne AA zapnuté alebo vypnuté,v Csku ide len o MipMap detail,čiže o vykreslovanie objektov do dialky,a väčšinou toto spôsobuje málo FPS,ale keď ti naozaj dá len 60FPS,to bude problém so zapnutou vertikálnou synchronizáciou.
A samozrejme treba si nahodiť vždy najnovšie ovladače na grafickú kartu,aby tá hra išla plynulejšie
Vidim ze v tom mas uplne jasno.Takze takto ... ludske oko prijme za jednu sekundu 28 snimkov kedze zaostrovat moze MAXIMALNE na jednu vec v realnom case.V CSku zaostruje "pocitacove oko" na vsetky predmety naraz.V podstate ti odporucim iba jedno.Daj si fps_max na 28 a daj si fps_max na 60.Podla tvojho tvrdenia by v tom nemal byt rozdiel vsak nie?Sorta15 napísal:Takže takto... ľudské oko v prvom rade príjme za jednu sekundu 28 snímkov. Takže všetko čo ide nad zaokrúhlime 30 FPS je plynulá vec.
-
lekoklatik
VIP
presne jak pises.. ja ked preinstalujem win, tak mam 72fps a vidim ako to trha. nahodim si svoj cfg (podotykam, ze s nastavenim grafy nerobim nic) a v pohodke mam 100 fps. 60 a 100 fps je pre hraca, ktory to hra nejaku tu sobotu strasny rozdiel... nechapem ako meze hrat niekto na notase s 33.3 fps.. by som plakalDieg0 napísal:Vidim ze v tom mas uplne jasno.Takze takto ... ludske oko prijme za jednu sekundu 28 snimkov kedze zaostrovat moze MAXIMALNE na jednu vec v realnom case.V CSku zaostruje "pocitacove oko" na vsetky predmety naraz.V podstate ti odporucim iba jedno.Daj si fps_max na 28 a daj si fps_max na 60.Podla tvojho tvrdenia by v tom nemal byt rozdiel vsak nie?