Peter Dubovský
Peter Dubovský
Dobrý deň, ako dlhoročný fanúšik zosnulého futbalistu som sa rozhodol spraviť Im memoriam web Petra Dubovského.
Na stránkach www.peterdubovsky.info nájdete okrem informácii aj Návštevnú knihu. Na webe nieje žiaden druh reklamy ani nikdy nebude. Dúfam že mi túto tému nezmažete.
Práve uploadujem video ktoré bolo odvysielané na STV Radosť zo života o Petrovy.
Na stránkach www.peterdubovsky.info nájdete okrem informácii aj Návštevnú knihu. Na webe nieje žiaden druh reklamy ani nikdy nebude. Dúfam že mi túto tému nezmažete.
Práve uploadujem video ktoré bolo odvysielané na STV Radosť zo života o Petrovy.
Výborný futbalista, škoda tej nehody. Nezažil som ho, pokiaľ bol medzi nami, ešte som mal málo rokov a futbalu som sa nevenoval tak ako teraz. Čo som videá pozeral, mal dobrý pohyb, cit pre hru, strelu.. Proste jeden výborný hráč, nech odpočíva v pokoji.
PS: Chválim myšlienku webu, ak si spravíš banner, hodím ho na svoj web.
PS: Chválim myšlienku webu, ak si spravíš banner, hodím ho na svoj web.
Nechcem veľmi ripkať, len Ti poradím, aby si si opravil kód stránky a tiež pri základných údajoch oprav pravopisné chyby, hlavne čo sa týka čiarok (dávaš ich, kde nemajú byť a nedávaš, kde majú byť). Sú to síce detaily, ale ak sa má niečo venovať niekoho pamiatke, tak nech to nekazia takéto amatérske chyby.
jj spravil som upgrade asi budem optimalizovat web iba pre FF lebo kazdy prehliadac ma prednastavene nieco ine a co sa týka čiarik mohol by si poslať upravený text?
//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 17:55 )
budem rád ak pridáte svoj krížik do sekcie RIP len neobnovujte stránku lebo sa skript znova odosle.
//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 17:55 )
budem rád ak pridáte svoj krížik do sekcie RIP len neobnovujte stránku lebo sa skript znova odosle.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ale neručím, že už tam žiadna iná chyba nie je..Narodil sa 7. mája 1972 v Bratislave. S futbalom začal v klube Vinohrady Bratislava, neskôr prestúpil do Slovana Bratislava. V roku 1992 získal so Slovanom titul a stal sa kráľom strelcov s úžasným počtom 27 gólov. V nasledujúcej sezóne prvenstvo zopakoval, zaznamenal 24 gólov. Následne ho vyhlásili za najlepšieho slovenského futbalistu. V belasom drese odohral 93 zápasov, strelil 59 gólov. V roku 1993 s ním podpísal kontrakt jeden z najlepších svetových klubov Real Madrid, kde hrával do roku 1995, potom prestúpil do Realu Oviedo. 23. júna 2000 na dovolenke v Thajsku, v meste Ko Samui, nešťastne spadol zo skaly, čo sa mu stalo osudným. Niektoré zdroje uvádzajú, že Peter v tú chvíľu fotografoval a pošmykol sa. Isté je jedno, že zahynul najväčší futbalový talent, aký Slovensko kedy malo! Každoročne od roku 2001 sa pri vyhlasovaní ankety o najlepšieho futbalistu roka udeľuje aj špeciálna "cena Petra Dubovského", ktorú získa najtalentovanejší futbalista do 21 rokov.
A s tými sviečkami súhlas.. je to až príliš pritiahnuté za vlasy. Si pozri weby iných už mŕtvych osobností. Keby ja bol na jeho mieste, tak Ťa za to chodím každú noc strašiť..
Ja iba k tejto gramatickej otázke - čiarka tam nemá byť, lebo toto už nie je prístavok...Ak by tam bolo "Real Madrid, jeden z najlepších...", tak by tam čiarka bola, inak nieInnocence napísal:BRM: V roku 1993 s ním podpísal kontrakt jeden z najlepších svetových klubov Real Madrid, kde hrával do roku 1995, potom prestúpil do Realu Oviedo.
Nemá byť čiarka aj pred Real Madrid? Tuším sa to volá prístavok alebo tak nejak.. Ale to je len detail.