Mam router a net od slovanetu ten typek co nam tam kecal tvrdil ze mam dynamo ale som doma skusal a po restartovani routera alebo pc alebo oboch som mal stale rovnaku. ale raz som skusil tak ze som vypol vecer s tym ze som si zaznacil IP a rano som zapol mal som inu viete poradit ked yalebo preco sa mi meni iba takto ? Pretoze je mi zbytocna dynamo IP ak sa meni az po hodinach
Dynamo IP
Dynamo IP
No dufam ze takato tema tu este nebola ak ano napiste mi sem url lebo ja som taku nenasiel
Mam router a net od slovanetu ten typek co nam tam kecal tvrdil ze mam dynamo ale som doma skusal a po restartovani routera alebo pc alebo oboch som mal stale rovnaku. ale raz som skusil tak ze som vypol vecer s tym ze som si zaznacil IP a rano som zapol mal som inu viete poradit ked yalebo preco sa mi meni iba takto ? Pretoze je mi zbytocna dynamo IP ak sa meni az po hodinach
.
DHCP server prideluje IP adresy a to sposobom ze sa da nastavit po akom case vyprsi platnost a potom DHCP server posle specialny packet a ked PC odpovie na nho tak ti ostane ta IP adresa a ked nie tak pri dalsom pripojeni pc do siete ziska z DHCP servera inu, ale moze aj tu istu zalezi od toho nastevania po akej dobe vyprsuje platnost. Nejak tak by to malo fungovat.