Pomozte mi s pascalom prosiiim

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
tikoki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tikoki »

mam zadanie v pascale a neviem si stym rady a vsimam ze su tu sami sikovny programatory ..... kto mi pomoze??

//autoeditácia príspevku ( 21 Apr 2009, 9:23 )
Zadanie znie : Zrealizujte porovnanie triediacich algoritmov Insert Sort a Shell Sort. Algoritmy porovnajte na triedeni ciselneho pola.Prvky pola budu nahodne generovane. Porovnanie vykonajte na minimalne troch rozne dlhych poliach. Minimalna dlzka pola(t.j.pocet prvkov) bude 1000 a maximalna 32000 prvkov.
Pre zistovanie casu, ktory algoritmus spotrebuje na triedenie mozete pouzit proceduru GetTime(varHour, Minute, Second, Sec100:word);
proceduru treba volat pred zaciatkom triedenia a potom po triedeni. Ziskate tak dve hodnoty casu, ktorych rozdiel je cas potrebny pre triedenie postupnosti cisel.
V ramci zadania definujte vstupne a vystupne premenne a podmienky, ktore musia splnat.
opiste zakladny postup riesenia. Vase riesenie dokladujte zapisom algoritmu (strukturogram alebo vyvojovy diagram), komentovanym odladenym zdrojovym textom v Pascale. Zaverecne porovnanie algoritmov dolozte tabulkovou formou a slovnym hodnotenim.
beluský
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beluský »

Tu si vyber triedenia ktore potrebujes...

http://www.trsek.com/cover/benkovic/sortiada
tikoki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tikoki »

no mohol by mi to niekto dat dokopi lebo som z toho totalny magor

//autoeditácia príspevku ( 21 Apr 2009, 19:27 )
prosiiim surne to potrebujeem pomooooooooc
Napísať odpoveď