Durman v krvi
botanic.cz alebo aj http://shop.bushplanet.tv/index.php?mai ... contact_us toto ma aj kamenny obchod vo viedni..
ak sa mas rad, tak to neskusaj (jest)Plexxak napísal:No ja neviem co mam teraz robit? Ci to mam vyskusat, zacat predavat alebo len dalej polievatsak co, rastlina jak kazda ina predavat sa moze...
Co si inak myslite, preco to neni zakazane predavat?
Je to preto, ze to neni az tak rozsirene ako napr. marihuana?
- zrejme ani nikdy nebude lebo som tiez pocul par prihod dnes.
tu len zopar (ludi o ktorych mi bolo rozpravane som v zivote nestretol):
prosim brat ako odpudzujuci priklad, co dokaze tato rastlina spravit s clovekom
citujem jedneho znameho
Kód: Vybrať všetko
XY skoncil nahy na fizlarni a rozpraval sa tam s kamaratmi ktory tam vobec neboli
YX ten zasa travil cas so svojim dedkom co davno umrel
XX ten vesal elektricke kable cez snury na mokre pradlo a zbil niekolko doktorov v pezinku
ZZ si myslel ze vie chodit cez steny a 3 dni videl namiesto svojich naramkovich hodiniek lietadielko
YY ten zas rozparal fotrovi potahy na aute ked ho viezol do pakarne lebo si myslel ze to je daky vianocny darcek atd
a to su vsetko typci co si davali lsd na ranajky na veceru a ani by si to na nich nezistil-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zlatu banu ma na zahradePlexxak napísal:dojdi ku mne za take dva mesiace, to bude uz vykvitnuty
inak ja si to nedam, som dost proti marihuane a nie to este taketo hovadiny skusat, ale ak dakto chce dohodneme sapodotykam ze predaj je mozny len za ucelom skraslenia zahrady, pripadne nebytovych priestorov