Nenajde sa nejaky script ktory by sa dal pouzit ako spravy uzivatelov
cize ze ID2 jedna napise spravu ID2
neviem ako co mam urobit registraciu mam urobenu aj databazu s uzivatelama
Počkaj ak som ťa správne pochopil tak ty chceš niečo akoby chat medzi 2 ľudmi nie?
Ak to tak naj máš zapisovať všetko do DB napr DB sa bude volať správy. A vyberať podľa prihlásania. Takže ak je niekto prihlásený napr pod menom Jozko tak bude vyberať z DB všetky správy medzi jožkom a týmy s kým písal. Ale ak chceš niečo ako napr ICQ okno. Že vidíš čo si písal aj predtým je na to naj použiť AJAX.
ST1GD3R napísal:Počkaj ak som ťa správne pochopil tak ty chceš niečo akoby chat medzi 2 ľudmi nie?
Ak to tak naj máš zapisovať všetko do DB napr DB sa bude volať správy. A vyberať podľa prihlásania. Takže ak je niekto prihlásený napr pod menom Jozko tak bude vyberať z DB všetky správy medzi jožkom a týmy s kým písal. Ale ak chceš niečo ako napr ICQ okno. Že vidíš čo si písal aj predtým je na to naj použiť AJAX.
alebo refreshovanie cez JavaScript...
Take najelementarnejsie riesenie (pre danu potrebu by malo stacit) ma napadlo asi toto: v DB si vytvoris 4 stlpce
do jedneho budes ukladat ID odosielatela, no druheho ID prijemcu a do tretieho text spravy... a este ID spravy (auto_increment)
Hmm. Nestačí ti to? Jedine tak ešte formulár a ten by si si mal už vedieť dorobiť sám. BTW : Hento nedávaj doslova CTRL + C ----- CTRL + V na WEB. To mala byť ako inšpirácia. Ako by to mohlo byť.
hojko napísal: 11 apr 2021, 22:29
taki7: To bol co za web???
Pozri si to cez Wayback Machine.
Vyzera to ako jeden z dalsich "spravodajskych" webov na Slovensku, co 90% obsahu preberu z TASR alebo inych webov a primiesaju tam svoju propagandu. Dizajn ukradnutry od Denniku N. A cele to existovalo neuveritelnych 6 mesiacov.