a co mam teda urobitDaniel9911 napísal:pocuj ty to tak nevies preskusat ja som to mal tiez tak ze mi to islo a ked som dal moj procak do inej dosky tak fical bez problemov a chladic na pastu tam mas 1000000 chipov ktore sa ti mozu prehrievat to mozes akurat s potencio meterom pozret ze kolko ti bere napatia ktory chip
nezapnesa mi monitor
-
martin0134
Medium Star
Ked nevies napisat nieco rozumne,tak radsej nepis nic...Vies co je potenciometer?Daniel9911 napísal:pocuj ty to tak nevies preskusat ja som to mal tiez tak ze mi to islo a ked som dal moj procak do inej dosky tak fical bez problemov a chladic na pastu tam mas 1000000 chipov ktore sa ti mozu prehrievat to mozes akurat s potencio meterom pozret ze kolko ti bere napatia ktory chip
-
martin0134
Medium Star
no neviem ale som si myslel ze to pyses mnedudo02 napísal:martin0134-moj prispevok bol urceny danielovi9911 a nie tebe...Neviem preco mam pocit,ze sa jedna o jednu osobu-ak sa mylim,tak sorry...
Ale,ak by si teda mal aj ten potenciometer-prezrad,ze co by si s nim robil?
//autoeditácia príspevku ( 23 Apr 2009, 17:51 )
uz som skusal prepastovat ten chipset a kupil som nanho aj ventilator a nic
ach
vy ste tiez typci niektory tu ,potencio meter je na zvisovanie a znizovanie volume napr:... a nie na meranie napätia
....a co sa tika toho problemu zo spustenia obrazovky, no podla mna to bude zdrojom ...mne sa to tiez stalo ..Neutiahlo mi grafiku a nespustilo mi obrazovku cize davam na ZDROJ...skus iny.. 
-
martin0134
Medium Star
moja zostava:Dj-XxX napísal:Mozno pomoze ak napises ake mas komponenty v pc a ja vypocitam ci tvoj zdroj na ne staci
procesor: intel pentium 4 3 ghz jadro northwood
graficka karta: ati radeon hd3450 agp slot
ram: 2x1 gb ddr
zdroj: 350 W frontier
hdd: 40 gb ide
hdd2: externy 250 gb
mechaniky: jedna dvd ram a jedna fdd mechanika
lan:mam do pci slotu
doska: MSI 865G NEO2-PLS
//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 17:11 )
dal som ten pc na diagnostiku do pc obchodu a povedali mi ze je doska v haji