auc, aku faju som si prave nalozil? najemno natrhany al waha ceresna a al waha mata, povyberane vsetky drievka, premiesany, nato kokosak a domcek z alobalu - v izbe mam riadnu hmlu, rurku vo vodarku ani nevidno... mnamka a do hlavy ide poriadne.... ja fakt musim zohnat robotu v cajovni
ja mam doma,pred rokom som si doniesol z egypta(ked porovnan ceny v nasich obchodoch tak 3x bola lacnejsia) a doteraz nelutujem...sem tam si dam s kamaratom alebo sam(potom s toho strasne boli hlava) ale ta chut a ten strasne husty dym to je parada ...najviac mi chuti visna,lesna zmes,jahoda a mentol(trochu silnejsi) a co neznasam tak to je citron,kava(az navracanie)...pomaly mi uz ale dochadzaju zasoby a tabak tu je moc drahy aspon co som pozeral v jednom obchode...ale oplati sa vyskusat...
DarX napísal:ja mam doma,pred rokom som si doniesol z egypta(ked porovnan ceny v nasich obchodoch tak 3x bola lacnejsia) a doteraz nelutujem...sem tam si dam s kamaratom alebo sam(potom s toho strasne boli hlava) ale ta chut a ten strasne husty dym to je parada ...najviac mi chuti visna,lesna zmes,jahoda a mentol(trochu silnejsi) a co neznasam tak to je citron,kava(az navracanie)...pomaly mi uz ale dochadzaju zasoby a tabak tu je moc drahy aspon co som pozeral v jednom obchode...ale oplati sa vyskusat...
pricina bolesti hlavy je pravdepodobne zle nalozena korunka, tabak sa spaluje...
ja som to mal ako set - fajka+kufrik... neviem ci sa vyrabaju nejake vseobecne kufriky na fajky, ale viem ze niektore modely od King Hookah a od Mya maju kufriky