cert napísal:
V prirode je pomerne bezny homosexualny styk.
Ak si tlsty a skaredy tak Ta balit urcite nebudu.
Tak si predstav ze tu budou vsichni homosexualove no jak by to tu za chvilku vypadalo?? A i tak kdyz se nad tim zamyslis tak je to nenormalni. Aspon me to tak pripada.
elpopel napísal:
Tak si predstav ze tu budou vsichni homosexualove no jak by to tu za chvilku vypadalo?? A i tak kdyz se nad tim zamyslis tak je to nenormalni. Aspon me to tak pripada.
A preco by tu mali byt zrazu vsetci len gayovia? Mnoho tisic rokov sa v prirode vyskytuje urcite(velmi male) % homosex. vztahov medzi zvieratami a nemeni sa to(teda % hetero/homo).
Neviem co je na inej sex. orientacii nenormalne - maju sa radi, akurat nemozu mat deti.
to cert: nikto tu nehovori ze to nemoze existovat. nech si to davaju "do kakaca"(ako hovori jedem moj kamarat), ale deti v ziadnom pripade. to sme uznali(vsetci okrem ob3l1xa a koniec debaty.
btw: ani jeden psychiater mi nenapisal nazor na tuto temu. skoda
mastermind napísal:to cert: nikto tu nehovori ze to nemoze existovat. nech si to davaju "do kakaca"(ako hovori jedem moj kamarat), ale deti v ziadnom pripade. to sme uznali(vsetci okrem ob3l1xa a koniec debaty.
btw: ani jeden psychiater mi nenapisal nazor na tuto temu. skoda
A co Ti brani spytat sa psychiatra na nazor(osobne)?
BTW: je aj mnoho inych sex. praktik - kazdemu to co sa mu lubi.
No ja sa vrátim k téme
Mne to tiež nevadí a proti tkýmto ľ uďom nemám nič ale neviem či by si bol spokojný keby tvoje dieta bolo homosexuálne orientované
xivo napísal:No ja sa vrátim k téme
Mne to tiež nevadí a proti tkýmto ľ uďom nemám nič ale neviem či by si bol spokojný keby tvoje dieta bolo homosexuálne orientované
Prepac mi, ale ty si normalny? Uz tu vidim tie debilne nazory na to, ze teraz Vam napisem, ze moje dieta- dcera je lesbicka. No a co? Mne je uplne jedno, kto ma aku orientaciu, mna zaujima len jedine a to je: ma sa dobre, je stastna, ma kde byvat, ma dobru robotu a stale udrziavame kontakt a mame sa radi. Nic ine ako otec nepotrebujem.
Nevadilo by mi to, to je ako keby moje dieta vzrusovali nohy(foot fetish) a malo by mi to vadit?
Les napísal:
Prepac mi, ale ty si normalny? Uz tu vidim tie debilne nazory na to, ze teraz Vam napisem, ze moje dieta- dcera je lesbicka. No a co? Mne je uplne jedno, kto ma aku orientaciu, mna zaujima len jedine a to je: ma sa dobre, je stastna, ma kde byvat, ma dobru robotu a stale udrziavame kontakt a mame sa radi. Nic ine ako otec nepotrebujem.
Kazdy si chova deti ako chce a ako uzna za vhodne.
Samozrejme suhlasim snim aj ja by som nebol velmi stastny ak by moje deti boli homosexualne orientovane
Jediny problem homosexuality je netolerancia okolia, ze masterrrr?
Rovnako tak je to problem aj pre deti homosexualnych parov, ale nieje to chyba homosexualov ani ich deti, ale neprirodzenej ludskej spolocnosti, ktora nestoji ani za hovno.
Sheep: ano? A spraval by si sa tym padom k svojej dcere, alebo synovi inak? Ale keby si mal takyto nazor na homosexualov, tak neviem ci by sa ti VOBEC tvoje dieta s tym tebe zdoverilo. TAM je DOVERA k rodicom. Ak sa dieta ostycha a hanbi sa rodicom povedat, tak v tej rodine nieje nieco v poriadku- ano vychova.
Sheep napísal:
Kazdy si chova deti ako chce a ako uzna za vhodne.
Samozrejme suhlasim snim aj ja by som nebol velmi stastny ak by moje deti boli homosexualne orientovane
To ze ci tvoje deti budu homosexualne alebo nie nezalezi na tebe, jedine keby si ich od malicka bil a hovoril im ze to maju aby nahodou neboli homosexuali tak by si to dosiahol. Vela ludi homosexualov ziju v rodinnom zvazku muz-zena len preto lebo je to normalne a spolocnost ine nepripusti a su samozrejme nestastny. Niektori si po case uvedomia ze su homosexuali a rodina sa rozpadne. Taktiez to ci tvoje dieta bude homosex. nezalezi od toho ci je to povolene alebo zakazane skratka s tym nic nezmozes lebo odchylky su prirodzene, keby neboli boli by sme este opicami
Les napísal:Sheep: ano? A spraval by si sa tym padom k svojej dcere, alebo synovi inak? Ale keby si mal takyto nazor na homosexualov, tak neviem ci by sa ti VOBEC tvoje dieta s tym tebe zdoverilo. TAM je DOVERA k rodicom. Ak sa dieta ostycha a hanbi sa rodicom povedat, tak v tej rodine nieje nieco v poriadku- ano vychova.
Nespraval by som sa k nemu inak ale zivot homosexualov nema napln.Teda ak mam deti tak ich vychovam a chcem aby sa aj oni vydali/ozenili a mali vlastne rodiny mali plnohodnotny zivot.Co uz u homosexualov nieje mozne.A to aby nieje homosexuali vyhcovali deti tiez nieje moc dobre lebo dieta potrebuje aj mamu a otca.Nepotrebuje 2ch otcov alebo 2 mamy takze to som tym chcel povedat. Aj to sa stava u malo homosexualnych parov.Teda homosi sa povacsine len prechadzaju po meste cely zivot a rozpravaju ako sa maju radi ale ich zivot nema napln.A to je len chyba homosexualov ze v tom vidia zmysel zivota.
Les napísal:
lenze v dnesnej spolocnosti ide vsetko toto co si napisl v rukave s homosexulitou. Komu myslis daju v konzervativnom Slovensku pracu? Komu daju skorej byt? Je to smutne ale je to tak...
t0m4s3 napísal:
lenze v dnesnej spolocnosti ide vsetko toto co si napisl v rukave s homosexulitou. Komu myslis daju v konzervativnom Slovensku pracu? Komu daju skorej byt? Je to smutne ale je to tak...
100% suhlasim a preto ako som uz davnejsie niekde sem na toto forum pisal, ze Slovensko este nieje zrele na takuto vec. Teda pardon, LUDIA niesu zreli aby mali normalny triezvy nazor na homosexualov. Verim ti, ze keby moja dcera zila na Slovensku, tak by sa to roznieslo tak rychlo, ako babky-demokratky vo svojich dedinach o tom, ze ide zabijacka.
A o tomto to je, preto mi je uprimne luto vsetkych homosexualne orientovanych ludi, ale aj normalne rozmyslajucich ludi na Slovensku. Ludia tu rozmyslaju rafinovanejsie, chytrejsie ako za komunizmu ale dusa, srdce nazoru zostava nezmenene presne ako za komunizmu.
Ivko napísal:Jediny problem homosexuality je netolerancia okolia, ze masterrrr?.
Ich problemom su oni a tie ich analne hry, inak by neboli najvacsimi prenasacmi AIDS na Slovensku
a ty Les si zas cely happy ze mozes ukazat na Slovensko aka je to stale diera, ale neboj, ved sa sa pozri tu na fore homosi skoro nikomu nevadia, niesi rad? a su tu aj taky hrdinovia ako ob3l1x co by homosom aj modre z neba zniesol tak vidis, ze to nie je az take zle..