Hľadám čo najnovší ovládač na zvukovú kartu:
Realtek ALC888/1200
Našiel som ovládač z 1. marca 2009 (verzia 4.1.3), bolo treba sa zaregistrovať na stránke, neprišiel mi však registračný mail tak to nemôžem stiahnuť.
Díky moc
Ovládač na zvukovku Realtek ALC888/1200
1. poslal som to na svoj mail na GmailST1GD3R napísal:Hmm akoto že neprišiel ? Skúsil si poslať na gmail napr? Tam by to malo íst bez problémov. Alebo nedalo ti to do spam? A hmm. Nemal si ku tej zvukovke CD?
2. v spame to nie je
3. potrebujem čo najnovší ovládač, ten z CD mi je nanič
Pri aktualizácii ovládača mi to žiadny nenájde (ale to je pri celom hardware, nikdy mi nič nenájde), preto všetky sťahujem z netu a čo najnovšie verzie.
Vôbec mi nefunguje mikrofón po pripojení. Predtým sa mi vždy zobrazila tabuľka ktorá oznámila, že je pripojený mikrofón (pri pripojení slúchadiel mi to ukazuje tiež).ST1GD3R napísal:Tak skús ešte raz zaregistorvať. A vlastne načo ti je najnovší veď ta zvukovka by mala fičať aj hentak.
Tento problém som tu už riešil, ale nikto mi nepomohol. Skúšal som mikrofón u kámoša a u neho ten mikrofón išiel, takže bude problém so zvukovkou. Ovládač som dávno neaktualizoval, tak to môže byť kvôli tomu.
Myslím, že problém som popísal jasne takže už sa zbytočne nevypytujte. Díky