program na vytiahnutie fotiek z videa

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Westt
Light Star
Light Star

program na vytiahnutie fotiek z videa

Príspevok od používateľa Westt »

Chcel by som sa spytat ci existuje nejaky program ktory by mi vytiahol fotky z videa pri ktorom je uz ulozena aj zvukova stopa...proste vytiahnut fotky na klasicke pozeranie...diiks
ST1GD3R
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

Hmm a zostrihanie videa?? Alebo pozerať video a screen ?
Westt
Light Star
Light Star

ST1GD3R napísal:Hmm a zostrihanie videa?? Alebo pozerať video a screen ?
...vsak hej, je to riesenie no rozmyslal som aj nad niecim jednoduchsim - riesene cez program :D
ST1GD3R
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

Neviem isto.Lebo s tým nemám skúsenosti ale nezdá sa mi, že by neaký program dokázal fotky ktoré boli dané do videa neako rozdeliť. Ale možné je všetko. Ale ja by som to riešil asi hentak ako som napísal.
Westt
Light Star
Light Star

ST1GD3R napísal:Neviem isto.Lebo s tým nemám skúsenosti ale nezdá sa mi, že by neaký program dokázal fotky ktoré boli dané do videa neako rozdeliť. Ale možné je všetko. Ale ja by som to riešil asi hentak ako som napísal.
to je ta vec ze ani ja stym nejak nemam skusenosti alebo lepsie povedane ze som sa stym takto stretol prvykrat....konkretne to odomna potrebuje susedka ktora sa do PC "vyzna" :D ....a uz ozaj sediet u nej nejakych par hodin kym poscreenujem vsetko...ach ach :D tak prave preto sa mi jedna o nejaky program az by niekto vedel :)
Napísať odpoveď