Prosim vas co je na tom pravdyMal pohlavný styk s ovcou na pódiu?
Manson, aj celá kapela sú vďačnou témou médií. K najčastejším fámam patria "Manson je sám Satan" (mali by sme mu však skôr hovoriť antikrist, pretože satanizmus je o niečom inom, ako o pohŕdaní bibliou), "Má vyoperované posledné dve rebrá, aby si uľahčil autofeláciu", "Mal pohlavný styk s ovcou na pódiu", "Zabil 15 malých šteniat počas predstavenia", "Požiera myši, netopiere, malé deti, atď.", "Dal sa preoperovať na ženské pohlavie", "Skupina na koncerte rozdáva drogy"... Naopak pravdou je, že trhá bibliu a americkú ústavu, vysmieva sa americkej zástave tým, že si namiesto hviezd našije svoj znak (blesk v kruhu) alebo si s ňou vytrie zadok.
Marilyn Manson
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Marilyn Manson
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
whitecOder
Zablokovaný
to je tvoj zivotny idol?mARILYN mANSON napísal:http://marilyn.webgarden.cz/marilyn-manson-zivotopis
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Thrash/Death
Star
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
Ten človek má v hlave viac ako všetci my v tejto téme. Jediné prečo sa správa tak ako sa správa je jeho túžba po jedinečnosti. Darí sa mu to. Nedá sa povedať že by hral dementa. Jednoducho robí to čo má rád, to čo nerobí nik iný a to čo mu skalný fanúšikovia žerú. Popri tom je to inteligentný človek s názormi ktoré stoja za vypočutie. Takto to vyzerá keď ľudia iných odpisujú na základe výzoru. Príklad je tá veĺká ženská z tej British superstar či čo to je a má taký hlas jak nik. Manson nie je psychopat. Od veľmi dobre vie čo robí. To že ho ľudia nechápu, alebo chápu tak ako ho chápu nie je jeho problém. To s tou ovcou je podľa mňa hlúposť, je perverzný, zvrátený, nechutný ale rozhodne vie čo robí a snáď nie je pedofil. A tie rebrá? Kačice. Ten človek má na fajćenie toľko holiek, koľko sa mu len zachce. Od rána, do večera. A k jeho hudbe? Nič moc. Až na pár vecí sa mi jeho hudba nepáči.Innocence napísal:Nechápem, čo tu rozoberáte nejakého zmaľovaného dementa, ktorý sa hrá na najväčšieho práskača.. Strčiť do väzenia, nech ho tam párkrát zmaľujú a uvidíme či ostane taký sprostý ako je.. Že satanista.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
twardykamen
Medium Professional
ma 3 "prerabky" ktore su povazovane za lepsie ako originaltwardykamen napísal:hudba? vsetky hity su len prerabky tak aky umelec....
nemyslim si ze ma zlu hudbu alebo tak nejak ale ja ho neuznavam ani ako cloveka ani ako umelca..
-
twardykamen
Medium Professional
3?? trosku si sa prepocital..tych prerabiek je 19
a najvacsiu slavu si vydobil len tymi cover verziami..netvrdim ze su zle....ale su to len prerabky...
http://www.coversproject.com/artist/marilyn%20manson/
a najvacsiu slavu si vydobil len tymi cover verziami..netvrdim ze su zle....ale su to len prerabky...
http://www.coversproject.com/artist/marilyn%20manson/
-
Old Dirty Bastard
Guru
Patjo napísal:ma 3 "prerabky" ktore su povazovane za lepsie ako original
jop, bol to prepadak.. stači prečitať online recenzie.. ti, čo mali k podiu najbližšie si mohli uživať mansonove pluvance, hadzanie flašiek do hlav a špinavych spotenych uterakov, ktorymi si vytieral rozkrokPatjo napísal:aaaa tak v utorok sa ide na koncert ..ale zevraj v brne to bol prepadak tak dufam ze predvedie show
//a manson sam vravel, že to rebro tam nema, čiže neviem čo riešite