Emailovy klient

Informácie o software, ankety...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Emailovy klient

Príspevok od používateľa aughostino »

Hladam daky schopny emailovy klient (nieco na sposob MS Outlook), ktory pracuje v pozadi MS Win, ktory ma upozorni ci uz vizualne alebo zvukovo na prichod noveho mailu. Co viem, tak MS Outlook upozorni az po jeho otvoreni aj to takym jemnym zvukom
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Mozilla Thunderbird ta upozorni, ale musis ju mat zapnutu, minimalizovanu na taskbare...

a viem ze som mal kedysi este jeden, co sa minimalizoval do trayu, ale uz fakt netusim ako sa to volalo... ale googli, najdes
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aby Ti to v Thunderbirde fungovalo, musíš mať v ňom nainštalované tieto dva rozšírenia:
http://www.mozilla.sk/rozsirenia/minimizetotray/ (minimalizuje Thunderbird do tray)
http://www.mozilla.sk/rozsirenia/minimi ... -enhancer/ (spustí Thunderbird pri štarte Windowsu)

Vec však môžeš riešiť aj inou cestou bez zmeny emailového klienta. Napríklad rôznymi utilitkami, ktoré Ti spia v tray vedľa hodín a v stanovených intervaloch kontrolujú Tvoju emailovú schránku. V prípade doručenia emailu Ťa na neho upozorní formou, akú si nastavíš a ponúkne Ti akciu spustiť emailový klient (napr. Outlook). Pohľadaj tu:
http://www.slunecnice.cz/internet-komunikace/e-mail/
(pár rokov dozadu som používal PopTray)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Thunderbird, The Bat! a dalsi klienti, je to vecou nastavenia. Navyse ak pouzivas Mirandu ako IM, tak rozne pluginy, napriklad YAMN.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja používam integrovaného klienta v Opere. a kedže ju mám pustenú furt a využívam ju, tak spĺňa požiadavky tiež :)
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

IncrediMail,vizualne upozorni.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Emailovy klient

Príspevok od používateľa audiotrack »

aughostino napísal:Hladam daky schopny emailovy klient (nieco na sposob MS Outlook), ktory pracuje v pozadi MS Win, ktory ma upozorni ci uz vizualne alebo zvukovo na prichod noveho mailu. Co viem, tak MS Outlook upozorni az po jeho otvoreni aj to takym jemnym zvukom
to je kravina, používam outlook už niekoľko rokov, mám sledovanie novej pošty každú minútu a hneď ako nájde novú správu tak ma upozorní takým popupom pri hodinách kde je predmet a odosielateľ správy (tento popup môže mať nastavený aj transparent, dlžku zobrazovania, tón..). Takisto môžeš mať outlook minimalizovaný do trayu pri hodinách. Takže nevidím dôvod hľadať alternatívneho klienta ak si doteraz používal outlook. Je to všetko iba vec nastavení, netreba ani žiadne pluginy do neho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Napísať odpoveď