123mobil.eu
123mobil.eu
caute, chcel by som sa opytat, ako je to z doveryhodnostou na tejto stranke? chcel by som si objednat v najblizsich dnoch kryt na 6120c nokiu, original, za nejakych 20 eur, tak ci to je fakt original? bral stamat uz niekto kryt? dakujem za skore odpovede. k+ ista
no uz prislo, dnes, ale tych 22 eur urcite neni cena toho plastu... a displej nebol uplne cisty, co som za tu cenu cakal... nejake male skrabanceky, ktore chvala bohu pri zapnutom telefone nevidno... ked som chcel vycistit prach, tak som ho vycistil a hned padal s5.. ma skoro je*lo pri montazi..
//ale ako original nevyzera, kamos ma ten isty telefon a povodny kryt, jeho oramovanie to co je take strieborne je take kovove a moje z umelej hmoty.. takze by som rad vedel naco som platil tych 22 eur...
//autoeditácia príspevku ( 25 Apr 2009, 10:32 )
mam otazku, mozem im ho poslat s5, ze ho chcem vymenit za normalne original, alebo vratit peniaze? lebo to, ze ta strieborna okrajova cast je z umelej hmoty by som prekusol, ale ten kryt nesedi na niektorych miestach tak ako ma, tak ma to troska najebalo teda za tie peniaze... je mozme ho poslat na vymenu za normalny original, alebo pytat s5 peniaze???
//ale ako original nevyzera, kamos ma ten isty telefon a povodny kryt, jeho oramovanie to co je take strieborne je take kovove a moje z umelej hmoty.. takze by som rad vedel naco som platil tych 22 eur...
//autoeditácia príspevku ( 25 Apr 2009, 10:32 )
mam otazku, mozem im ho poslat s5, ze ho chcem vymenit za normalne original, alebo vratit peniaze? lebo to, ze ta strieborna okrajova cast je z umelej hmoty by som prekusol, ale ten kryt nesedi na niektorych miestach tak ako ma, tak ma to troska najebalo teda za tie peniaze... je mozme ho poslat na vymenu za normalny original, alebo pytat s5 peniaze???