Co vas najviac bavi ucit sa?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Najskôr nejakú skladbu na gitaru, keď ma chytí za srdce a ja sa ju snažím čo najvernejšie zreprodukovať.
Z technických vecí z IT oblasti asi najviac niečo z Networkingu, prípadne BSD. Samozrejme keď nie som pod tlakom, že to a to "musím vedieť".
Z elektrotechniky mám rád mnohé oblasti. Avšak v prípade že chcú po mne aby som im niečo vyčísloval, počítal - môj záujem takmer o čokolvek sa padá na nulu.
Prednášku z fyziky si tiež rád vypočujem (no s tým učením a memorovaním už to nie je s takým kladným postojom).
I na matiku samotnú sa do istej miery rád pozerám a sledujem jej princípy, myšlienky - pokiaľ ju nemusím počítať.
Vo všeobecnosti - rád sa dozvedám nové veci.
Z technických vecí z IT oblasti asi najviac niečo z Networkingu, prípadne BSD. Samozrejme keď nie som pod tlakom, že to a to "musím vedieť".
Z elektrotechniky mám rád mnohé oblasti. Avšak v prípade že chcú po mne aby som im niečo vyčísloval, počítal - môj záujem takmer o čokolvek sa padá na nulu.
Prednášku z fyziky si tiež rád vypočujem (no s tým učením a memorovaním už to nie je s takým kladným postojom).
I na matiku samotnú sa do istej miery rád pozerám a sledujem jej princípy, myšlienky - pokiaľ ju nemusím počítať.
Vo všeobecnosti - rád sa dozvedám nové veci.
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
To Lacijawa: Laci je rozidiel dejepis na zakladnej skole , strednej skole a dejepis sko normalny dejepis
takze myslim si ze kym ta neako velmi nazaujimaju staroveke veci nema to uteba vyznam
i ked samozrejme teraz musis lebo skola 
A kumne osbne rad sa ucim co ma bavi alebo nieco z coho nieco mam
(Photoshop tutorialy,programovanie,anglictina,nieco do aut)
A kumne osbne rad sa ucim co ma bavi alebo nieco z coho nieco mam