Scrubs
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
oh damn it !
som vobec netusil, ze to LB prespievali... vobec som nevedel ze GM ma taky song... preto mi tam nesedeli slova.. ale aj tak je to super serial
//nj uz kukam.. (pocuvam)
LB zobrali v podstate cely song a len ho prespievali.. co ma dost mrzi.. som si myslel ze je to original ich... no aspon, ze si vybrali dobreho interpreta.. GM ma dobre songy taktiez
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 0:21 )
aha kto hra v Scubs.. hlavne HIMYM fandovia budu vediet..
uz tam bol druhy krat.. tak som ho vyfotil.. ma tam len take kratke sceny ako v HIMYM
som vobec netusil, ze to LB prespievali... vobec som nevedel ze GM ma taky song... preto mi tam nesedeli slova.. ale aj tak je to super serial
LB zobrali v podstate cely song a len ho prespievali.. co ma dost mrzi.. som si myslel ze je to original ich... no aspon, ze si vybrali dobreho interpreta.. GM ma dobre songy taktiez
uz tam bol druhy krat.. tak som ho vyfotil.. ma tam len take kratke sceny ako v HIMYM
jasne mne to uplne uslo keby ze sa na to viac sustredim tak si to vsimnem ale trz..no to je sila RANJIT DO TOHOŠu-Do napísal:oh damn it !
ja len pridam jeden janitor gif ktory som nasiel, inak je to strasna pecka serial
- Prílohy
-
- 39f5a6029106554dc618e7d0ff782e19.gif
- (1.38 MiB) 271 stiahnutí
Udrzbar je samozrejme tiez moja asi najoblubenejsia postava... ale netreba zabudnut taktiez na pravnika Teda
v jednej epizode tretej serie ako bol doktor Kelso hluchy, ako k nemu Ted na konci dosiel, a zacal na nho strasne nadavat asi minutu ako ho nenavidi
a Kelso len na to: Ted, ja uz pocujem
no skoro som sa udusil smiechom
toto je ono:
http://cz.youtube.com/watch?v=fKja3kVU3mI
v jednej epizode tretej serie ako bol doktor Kelso hluchy, ako k nemu Ted na konci dosiel, a zacal na nho strasne nadavat asi minutu ako ho nenavidi
http://cz.youtube.com/watch?v=fKja3kVU3mI
jj videl som a fakt paradna seria len my trochu vadi ze je tam zarasteny ale inak sa mi zda ze je tato seria este lepsia nez ostatneŠu-Do napísal:8 serii a tento serial neumiera... na rozdiel od HIMYM sa u mna Scrubs drzi na vysokej urovni...zatial som pozrel prvych 8 dielov z 8 serie... ak by ste teda nevedeli, ze je uz 8 seria vonku, ti ktori sledujete Scrubs
Tento serial som začal pozerať asi pred mesiacom(sťahujem si časty z netu).Akurát som dokončil druhú seriu a nemôžem sa to prestať dívať.Riadne forky ,skvelé postavy a prekrásne prostredie nemocnice.
Oblubená postava: asi doktor Cox(možno aj Tod vdaka jeho sexualným narážkam).
Kým sa dostanem k ôsmej serii času dosť ,ale aj tak si už teraz myslím ,že je škoda ukončiť taký skvelý serial
Oblubená postava: asi doktor Cox(možno aj Tod vdaka jeho sexualným narážkam).
Kým sa dostanem k ôsmej serii času dosť ,ale aj tak si už teraz myslím ,že je škoda ukončiť taký skvelý serial