oni to posielaju podla abecedy,takze ak si niekde na konci,tak cakaj... mne tiez prislo rozhodnutie neskorsie ako spoluziacke,ktora bola skor v abecede
SlimEm napísal:mam pocit ze najprv to zaslali tym ktorych prijali bez prijimacok a neskor to poslu tym ktori pojdu cez prijimacky
pozeral som na ich stranke, tam som dal svoje priezvisko a rodne cislo a malo mi vypisat vysledky prijimacieho konanie.... ukazalo mi iba prazdne tabulky, takze asi naozaj budem musiet robit tie prijimacky, no co uz
chire napísal:pozeral som na ich stranke, tam som dal svoje priezvisko a rodne cislo a malo mi vypisat vysledky prijimacieho konanie.... ukazalo mi iba prazdne tabulky, takze asi naozaj budem musiet robit tie prijimacky, no co uz
internetove sluzby na UKF su kapitola sama o sebe.
najromatickejsi je AIS a Elektronicka navratka
cakaj na postu, ale zavolaj agresivnym tetam na studijnom
chire napísal:uz skoro vsetkym mojim spoluziakom prislo, ze ich prijali... este len mne nie
dal som si prihlasku na zurnalistiky (co ani necakam, ze ma len tak zoberu) a na ucitelstvo (Anj, Nos)....
Prislo vam uz nieco? Aspon ze vas neprijali alebo pozvanky na prijimacky?
Rovnaký problém so žurnalistikou, zatial odtial nemám žiadne správy, ak ak to je pravda s tou abecedou, tak sa načakám som na uplnom konci ....ale žiadne strachy, mesiac pred skúškami nam musia dať vedieť a to je ešte daleko.
d4nt3 napísal:Rovnaký problém so žurnalistikou, zatial odtial nemám žiadne správy, ak ak to je pravda s tou abecedou, tak sa načakám som na uplnom konci ....ale žiadne strachy, mesiac pred skúškami nam musia dať vedieť a to je ešte daleko.
inac to je asi pekne kocurkovo.... 17.4. bol posledny datum na zaslanie prihlasky na kurzy... a nikomu (z tych co poznam) dovtedy neprisla pozvanka... podla mna je v ich zaujme, aby im ludia prisli na kurzy, kedze su celkom slusne dotovane (myslim financne )
d4nt3 napísal:Rovnaký problém so žurnalistikou, zatial odtial nemám žiadne správy, ak ak to je pravda s tou abecedou, tak sa načakám som na uplnom konci
Chalani, v tom liste od nich trepú volačo o tézach a vzorke testov na prijímačky, čo nájdem na ich webe.. Buď som slepý alebo tam nič nie je? Máte nejaké podklady na prijimačky?