Aky je Vas nazor? pomozte prosim

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
KristinaV
Novice
Novice

Aky je Vas nazor? pomozte prosim

Príspevok od používateľa KristinaV »

Zdravim vsetkych uzivatelov fora!
Chcela by som Vas poprosit o malu pomoc s diplomovou pracou vyplnenim tohto dotaznika. Jedna sa o oblast leteckej dopravy a je urceny pre kazdeho! Dakujem vopred kazdemu za nazor!
Prosim vsetkych, potrebujem co najviac respondentov a trosku ma tlaci cas ;)
Dakujem!!

http://spreadsheets.google.com/viewform ... QTBiSVE6MA..
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ak na 7. otázku odpoviem nie, tak na 8. otázku by som už nemal odpovedať, ale bez vyplnenia 8. otázky to jednoducho nepustí.. :)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja by som urcite uvital spominane letenky zadarmo, je to dobry napad ved reklamy sa daju prehliadnut... podla mna je to teda dobry napad :wink: ale neviem ci by dokazala nejaka aero spolocnost prezit len s reklam.. tomu neverim letenky su dost drahe...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

brm napísal:Ak na 7. otázku odpoviem nie, tak na 8. otázku by som už nemal odpovedať, ale bez vyplnenia 8. otázky to jednoducho nepustí.. :)
8. S akou z nasledujúcich foriem reklamy ste sa už stretli na palube lietadla? * (neberte do úvahy logo leteckej spoločnosti)
...
[]so žiadnou
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som v živote neletel, a možnosť niečo so spiatočným letom som teda musel označiť ako 1-4. čiže to nie je "naozaj" pre každého...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zaujimave... az som mal obcas dilemu co dat... napr. 4 otazka, jednoznacne viac mi vyhovuje full-fare system ale holt nan nemam :D

btw. predpokladam, ze v IATA kodoch dopravcov sa vyznas, komu sa ma chciet vypisovat cele nazvy :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

makaveli napísal:8. S akou z nasledujúcich foriem reklamy ste sa už stretli na palube lietadla? * (neberte do úvahy logo leteckej spoločnosti)
...
[]so žiadnou
OK (ČSA),LO (LOT),LH (Lufthansa) maju na Potahu opierky hlavy aj Reklamy.
OK ma napr. Škodovku, LO ma napr. CitiBank, LH ma rozne
Je to velmi casty ukaz.

Plus samozrejme OK v Palubnom casopise Rewiew, LO v casopise Kaleidoscope atd... je mnoho reklam.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Shark NX napísal:...
ja viem, to bola reakcia na brm-a, ktory napisal, ze ked v 7. otazke odpovedal, ze sa nestretol s reklamou na palube lietadla, tak nema co oznacit v 8. otazke
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Shark: to fakt? Je sice pravda, ze s CSA som zatial letel len raz ci dvakrat, ale s reklamou na navlekoch som sa este nestretol, ani na fotkach a pod. No, v piatok ma čaká 735ka tak som zvedavý, tam možno bude. Zatiaľ som letel len jatrom.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Ja podobne ako lekoklatik v niektorých otázkach som nevedel čo dať. Ked som neletel tak ani neviem ako to vnútri vyzerá ne to ešte kde majú byť tie reklamy. :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

mne vadi akakolvek reklama, nielen v lietadlach, ale napriklad na billboardoch zbytocne odputava pozornost od dopravnych znaciek.

A navyse to podla mna prispieva k upadku spolocnosti, ked vsade vidno len vychudnute krasky, megadrahe auta....kazdy sa potom automaticky porovnava. TV nepozeravam uz roky najma vdaka reklamam a tlac no coment. Ved tam je viac reklamy ako info. Uz sa to bohuzial tlaci aj na net v hufoch a to vsade.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež divné možnosti boli pri otázke koľko spiatočných letov absolvujem do roka, čo ak nelietam každý rok? Lebo bola možnosť iba 1-4 ale ja som chcel nulu
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

audiotrack napísal:tiež divné možnosti boli pri otázke koľko spiatočných letov absolvujem do roka, čo ak nelietam každý rok? Lebo bola možnosť iba 1-4 ale ja som chcel nulu
Ked nelietas tak nemas vyplnovat dotaznik :)

//mensia diskriminacia z mojej strany, ale ked si nikdy v lietadle neletel tak ani o tej reklame nevies nic, nie?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ja som aj letel a nedokazal som odpovedat na nejake otazky, v spolocnostiach sa nevyznam a z tych moznosti umiestnenia reklamy som si zapamatal mozno tak casopis, ten dotaznik je spraveny pre ludi co lietaju raz tyzdenne, alebo sa pohybuju v tej oblasti. Pre bezneho cloveka co siel par krat lietadlom na dovolenku su niektore otazky nezodpovedatelne :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

neviem preco ale tieto dotazniky robia ludia dost nelogicky, fakt treba zvazit aki ludia to budu vyplnovat a podla toho nastavit aj moznosti..ale prispel som
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

taktiez som prispel, lietam celkom casto, takze aspon som niekomu hadam trosku pomohol...
Napísať odpoveď