http://www.zive.sk/Spravy/Pokec-cakaju- ... fault.aspx
Zmeny na pokeci od maja :)
-
1Darkstanley1
Light Expert
Zmeny na pokeci od maja :)
Caute docital som sa ze pokec cakaju velke zmeny. Mladez bude obmedzena....atd...ved precitajte si
Ja si myslim ze je to celkom dobry krok. Napiste svoj nazor 
-
lekoklatik
VIP
ako povedzme si na rovinu: aj ked to facebook pokaslal tymi kvizmi a ciastocnou neprehladnostou, stale zostava najlepsim a ak aj nie, minimalne najnavstevovanejsim. okrem toho, ako je v tom clanku, ze pochybuju, ze deti sa budu registrovat s vyssim vekom, tak ja pochybujem, ze sa nebudu. vela ich uz teraz ma vyssi vek ako v skutocnosti. baby si daju vystrihy, naspulia pery a hned su z trinastok sedemnastky. chalan si da krivu listovku, velke gate a skarede tricko s este skaredsou mikinou a tiez ma hned o 3 roky viac. ale nechcem odsudzovat, uvidime, rozhodne vitam vekovu regulaciu 
edit: ale aj keby sa z pokecu stal rolls-royce internetovych socialnych sieti, stale u mna bude v kategorii "email na spam"
edit: ale aj keby sa z pokecu stal rolls-royce internetovych socialnych sieti, stale u mna bude v kategorii "email na spam"
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja len dodám že "jedno lepšie ako druhé"lekoklatik napísal:Takto. Nepáči sa mi už len to neustále prirovnávanie to k FB. Trośku mi to prekáža. Každopádne neviem čo mám napísať.
Poďľa mňa je to trápny krok zo strany Pokecu - spomínané obmedzenia. Nemyslím si, že to splní účel tak, ako si to predstavujú.
Viac ma zaujíma ako im bude behať nový systém (až ho vôbec vymenia), lebo ten doterajší ... kto vie, ten vie a teraz sa usmieva
Anyway - who cares about Pokec a jeho smerovanie do budúcna? V dnešných dňoch ste aj tak všetci vytešení z "friendface-u"
-
JanJanuska
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
kopírovanie, kopírovanie a zasa kopírovanie.
Je smutné, že je to úplne beztrestné. Pokec neprinesie nič nové, len viac menej okopíruje funkcie "konkurencie", aj keď teraz sa tomu hovorí "inšpirácia".
Je pravda, že ochrana maloletých je ich nápadom (teda ešte som to nikde nevidel), ale nevidím v tom moc zmysel, pretože ten, kto chce vidieť profily malých detí ich uvidí a deti, ktoré chcú vidieť všetky profily, uvidia ich tiež...
Je smutné, že je to úplne beztrestné. Pokec neprinesie nič nové, len viac menej okopíruje funkcie "konkurencie", aj keď teraz sa tomu hovorí "inšpirácia".
Je pravda, že ochrana maloletých je ich nápadom (teda ešte som to nikde nevidel), ale nevidím v tom moc zmysel, pretože ten, kto chce vidieť profily malých detí ich uvidí a deti, ktoré chcú vidieť všetky profily, uvidia ich tiež...
Boze moj, je mi zle.Co si azet mysli, ze ked zavedie nove "pravidla" tak ze to uz nebude taky zdegenerovany web ako doteraz.
Uchylni ludia zostanu uchylnymi a deti ktore sa pretvaruju, ze maju 18 a su tazky frajeri, tiez len zostanu tymi istymi detmi s vymletymi hlavami.
Takze k otazke:Zmeny mozem z vysoka osrat.
Uchylni ludia zostanu uchylnymi a deti ktore sa pretvaruju, ze maju 18 a su tazky frajeri, tiez len zostanu tymi istymi detmi s vymletymi hlavami.
Takze k otazke:Zmeny mozem z vysoka osrat.
to by nepreslo, na OP su citlive osobne informacie. okrem toho, take 13 rocne decko by kludne odfotilo OP nejakeho pribuzneho, oni este nerozmyslaju (cest vynimkam)Frco napísal:keby to spravili od 15. rokov s tym, ze by sa registrovalo cez ofoteny obciansky preukaz, ktory by sa zaslal niekam do ustredia pokecu, potom by mozno dosiahli regulaciu.
ozaj by to strašne pomohlo... print screen, skicár, ctrl + v, ostrihneš, uložiš... 10sekundFlinstone napísal: mohli by dat nieco take neviem ci to tam je nedocital som to cele ... ze by ste si nemohli ulozit do kompu niekoho fotku ... a ze by sa to dalo nastavit .... proste mozes si ich iba pozriet ....
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj ked zavedu zmenu, myslim ze aj tak neprekonaju najvacsie diskusne forum na slovensku. Ale tak ci tak to bude, najlepsie by bolo keby to zrusili. Aspon by sme nemali tolko deti na tom pokeci, aspon ze ja kam pridem uz pokec neexistuje.
Minule som v skole na vsetkych 16 pocitacoch zablokoval pokec, a dal presmerovanie na google.sk. Ucitelia a ani ziaci si nemohli dat rady co sa stalo, nakoniec som to musel odblokovat, lebo spoluziaci a spol. zase pi.covali co nejde pokec.
Minule som v skole na vsetkych 16 pocitacoch zablokoval pokec, a dal presmerovanie na google.sk. Ucitelia a ani ziaci si nemohli dat rady co sa stalo, nakoniec som to musel odblokovat, lebo spoluziaci a spol. zase pi.covali co nejde pokec.