x-men-i patria medzi moje oblubene filmy, ale Wolverine sa mi nepacil. lacne dialogy, miestami az naivne sceny, potesil by ma aj naznak humoru, zial nedockal som sa.
az na Schiebera nepresvedcive herecke vykony, obcas pripominajuce Televizne noviny.
rad si ho pozriem este raz s kompletnou grafikou, ale u mna definitivne zapadne prachom.
Workprint je kvalitny akurat zaverecna scena je dost nedorobena takze pridete o pozitok z celkom slusnej bitky. Inak dovtedy tam grafika nebola dorobena asi v 3 scenach. Urcite sa oplati pozriet.
Film hodnotim 8/10, nesklamal ma.
Nebolo to teda nic moc...priemerny akcny film, ktory si uz asi viackrat nepozriem. Proste tam chyba ten smrnc Byana Singera, ktory nebol pritomny uz ani v The Last Stand...Dej tiez nebol nejaky extra a ak by som sa zacal zamyslat nad niektorymi vecami, asi by som tam nasiel celkom vela nezmyslov...Holt, vsetkemu raz bude koniec a ja len dufam, ze X-Menov uz kazdy necha na pokoji...
Bol som natom dnes v kine a mna to celkovo prekvapilo..
Umna to krasne doplnilo zaciatok deja a bolo to celkovo prepracovane..
Uprimne som velmi rad, ze som nekukal predtym Workprint
Kedze som dost fanda Xmenov, dovolim si tomu dat 8/10
som niekde čítal že ak bude Wolverine kasovo úspešný tak sa môžme dočkať X-Men Origins: Gambit, čo by mňa veľmi potešilo nakoľko Gambit je u mňa numero uno medzi X-Menmi.
To znie zaujímavo. Také filmové predstavenie hrdinov v štýle Wolverine /nevidel som ale opisujete pozitívne/ by X-Manom určite pomohlo. I keď je to už pár rokov zapadnuté prachom... Mám tú WP verziu, ale tiež čakám na klasickú. WP mám viac menej len pre zbierku. Moja prvá taká vec do zbierky
lekoklatik napísal:To znie zaujímavo. Také filmové predstavenie hrdinov v štýle Wolverine /nevidel som ale opisujete pozitívne/ by X-Manom určite pomohlo. I keď je to už pár rokov zapadnuté prachom... Mám tú WP verziu, ale tiež čakám na klasickú. WP mám viac menej len pre zbierku. Moja prvá taká vec do zbierky
Myslíš si,že bude viacej WP verzií z iných filmov?
vcera som navstivil kino a som velmi rad ze som sa neponahlal stym WP. bola to pecka s perfektnymi subojmi a vela mutantmi . urcite si to pozriem este aspon raz na dvd. uz teraz sa tesim na pokracovanie a na spracovanie dalsich hrdinov MARVELu
waaa pecka film... koniec bol dobry, pekne v podstate sa ukazalo, ako vznikol Wolverine )))) a uplne na konci ten bar, kto videl X-Men tak vie kde sa to zacina
ukazali niekedy v X-Menovi Victora ?? sa nejako vytratil.. efekty na jednotku a v podstate tam nebol ani kusok, kde by som sa nudil