Lord of the Rings ONLINE - free server, kedy konecne ??

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Misco13
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Lord of the Rings ONLINE - free server, kedy konecne ??

Príspevok od používateľa Misco13 »

Cawte Hojkaci. V najblizsich dnoch vide datadisk k tejto podla mna super onlinovke (som LOTRista skoro az za hrob tak asi preto) ale stale som nepocul o nejakom free serveri. Uz davno este ked hra vysla som sa po nom obzeral a nic. Keby mozem platim si aj oficialny server ale myslim ze by som ani nemal tolko casu a nevyuzil ho. Neviete vy o nejakom free serveri alebo nejake info o tomto? DIKY
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lotr online je naozaj ppci hra, dostal som od jedneho uzivatela tuna 10 dnovy trial a raz som si to predlzil o dalsi mesiac a fakt ma to chytilo :wink: ja ti odporucam zaplatit si ten server fakt to stoji zato.
Bilingo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bilingo »

takze po dlhom hladani na googli som nieco nasiel len je to po nemecky a ja LOTRO nemam :lol: ale neviem ci je to vobec free len som to nasiel na nete bohuzial po nemecky a ja nemcinu neviem cize

Kód: Vybrať všetko

http://www.the-dragonforce.de/lotro/
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Bilingo napísal:takze po dlhom hladani na googli som nieco nasiel len je to po nemecky a ja LOTRO nemam :lol: ale neviem ci je to vobec free len som to nasiel na nete bohuzial po nemecky a ja nemcinu neviem cize

http://www.the-dragonforce.de/lotro/
Nie je to skôr stránka gildy? :(
Bilingo
Star
Star

Skoda :cry:
Ja som sa tak tesil preco len ja neviem po nemecky :cry:

//autoeditácia príspevku ( 27 Jan 2009, 15:58 )
Mam nieco dalsie tento krat cesky javi sa to ako LOTRO free server

http://4server-lotro.7x.cz/

Skuste snad konecne  :o 
svito
Expert
Expert

Príspevok od používateľa svito »

Pocujte a na ten jeden ucet mozu hrat aj dvaja????
Myslim plateny ucet.

By ma to celkom zaujimalo ci je to povolene.

A kde kupim vyhodne tie timecard lebo neviem ci ma to pusti priamo na ich stranke si to predlzit.
Prílohy
ukazka.jpg
frozenangel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

LOTRO free server

Príspevok od používateľa frozenangel »

pokial viem tak free server na LOTRO len tak skorej nebude, pretoze neuvolnili ani jejich interface kod, aby sa mohli robit addony (ako napriklad na wowko) takze jedine funkcne addony na LOTRO su len take esteticke (zatial nie je spraveny dmg meter, threat meter a tak)

Na wow serveri sa pouzivaju programy (napr. Mangos alebo tak nejako) ale na LOTRO toto este vobec nie je, takze odporucam kupit si original.

Inak ma zarazilo ze preco to registrujes u TURBINE, ked distribuciu a europske servery maju na starosti Codemasters (http://www.cogaaccounts.codemasters.com)
keby si chcel zacat hrat officialne tak mi PM alebo na icq ti s tym pomozem.
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

na http://www.eurogamer.net zacala presne o 16:00 akcia , rozdacaju zadarmo prvym 2000 ludom ktroy si vyziadaju kluc na plnu hru + mesiac hrania zadarmo, jeden sa mi podarilo rychlo vysockovat xD

Lord of the Rings Online Giveaway
Brought to you by Eurogamer

Codemasters Online Gaming celebrates the second anniversary of Lord of the Rings Online today. And that's no small feat given the competition its been up against.

And so the celebrations match the achievement: 2000 free copies of Lord of the Rings Online. Not free-trials; full games, which can be downloaded using your claimed code.

Join the acclaimed world of Middle-Earth, and discover why people are Tolkien so fondly of this game.

There are currently 204 keys remaining for this giveaway.
You've successfully claimed a key!

Your Key: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Taken on 03:15 PM, on 24/04/2009
So...what now?

Congratulations on claiming your key!

Head over to http://www.codemasters.com/cog/ to download your copy of the game, and enter your key when prompted.
frozenangel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

lotro

Príspevok od používateľa frozenangel »

lol, tak to teda big gratz a inak priprav sa ze budes stahovat game clienta tusim 2x 7GB
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

dik :D, no tak som si spravil ucet na http://www.codemasters.com/cog/ aj som si to uz registroval, ale nikde nevidim moznost kde to stianut.

//tak uz som to nasiel, taham to z europskej stranky hry
Bilingo
Star
Star

Re: Lord of the Rings ONLINE - free server, kedy konecne ??

KONEČNE JE TO TU
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nj to ze bude LOTRO F2P sa uz vie nejaky ten mesiac, ale aj tak to este tak skoro nebude, kedze este iba teraz sa zacina Closed beta tejto free verzie, a mam pocit ze Eu verzia ani tak skoro na F2P neprejde (inak na F2P prechadza aj EverQuest II ;))
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Sorry že to píšem sem, ale kedže som nenašiel nejakú hlavnú tému k tejto hre rozhodol som sa spýtať tu. Nejaký ten piatok už hrám LotRO a dost by ma zaujímalo (kedže som v tom začiatočník) ako alebo kde sa dajú vymeniť predmety čo získam do batohov za peniaze, pretože niekedy mi to už začína liezť na nervy pokaždom queste alebo mrtvole otvárat znovu batoh a niečo odial vyhadzovat, skrátka potrebujem miesto. Inak super hra, lepšie mmorpg som ešte nehral 8)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ved tie nepotrebne (vacsinou hnede) itemy predavaj vendorom, to su npc ktore maju nejake takeho ikonky nad hlavou http://4.bp.blogspot.com/_7MnWarPKnAQ/T ... vendor.png alebo svojmu trainerovy ked nanho kliknes das Browse the shop ;)
smoldo56
Expert
Expert

Ešte by som chcel vedet pre tých čo to hrajú FREE či je v hre uplne celá mapa prístupná (uplne všetky lokácie) pretože ked otvorím mapu a hore dám tie lokácie tak tam mám na výber iba 2 (tie síce zahrnajú Shire, tú krajinu Elfov ale nepatrí tam ROhan či Gondor a Mordor čo sú pre mna dost podstatné lokácie.
smoldo56
Expert
Expert

Ešte by som chcel vedet pre tých čo to hrajú FREE či je v hre uplne celá mapa prístupná (uplne všetky lokácie) pretože ked otvorím mapu a hore dám tie lokácie tak tam mám na výber iba 2 (tie síce zahrnajú Shire, tú krajinu Elfov ale nepatrí tam ROhan či Gondor a Mordor čo sú pre mna dost podstatné lokácie.
Napísať odpoveď