Hrdza v nádrži
-
aughostino
Medium Professional
ja som z nadrze odstranoval hrdzu starou naftou staci tak 2l nafty, poriadne utesnit a hrkat ako s rumbagulami
nechat poriadne vysusit naliat odmastovac alebo riedidlo, a potom naliat trochu farby do nadrze a pekne ponaklanat na vsetky strany aby sa farba dostala do kazeho zakutia nadrze ja Mustang frci dalej a nemusim tak casto cistit trysky, sviecky alebo karburator
nechat poriadne vysusit naliat odmastovac alebo riedidlo, a potom naliat trochu farby do nadrze a pekne ponaklanat na vsetky strany aby sa farba dostala do kazeho zakutia nadrze ja Mustang frci dalej a nemusim tak casto cistit trysky, sviecky alebo karburator
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mustang to je niečo chcel by som len MUstangov je na predaj dosť málo. Ináč kaby niekto čistil karburátor tak najlepšie do hrnca dať ocot podľqa veľkosti hrnca tak aby bol karburátor celý v octe a variť až kým nezovrie ocot. ODSKUSANE FUNKCNE.aughostino napísal:ja som z nadrze odstranoval hrdzu starou naftou staci tak 2l nafty, poriadne utesnit a hrkat ako s rumbagulami![]()