Šu-Do napísal:Sylar je uplne v prdeli, nevie kto je ? to je co za bullshit.. ale vyzera to tak, ze sa da zrejme na stranu Heroes... zaujimave ze prezil bodnutie noza do hlavy... to sa mi pacilo
mozno ho ten traper Danko netrafil tak ako mal...predsa len Sylar vravel, ze to jeho miesto je mikroskopicke..tak asi tak...ale ten zaver nemal chybu! Dankov pohlad ked Sylar vstal
tomu ver, to som si pozrel 3x, ked Danko uplne v prdely z toho.. ale podla mna ho trafil tam kam mal.. predsa len ho to zlozilo.. no tak ci tak, keb mu niekto sekol hlavu narastie mu dalsia ?
Šu-Do napísal:tomu ver, to som si pozrel 3x, ked Danko uplne v prdely z toho.. ale podla mna ho trafil tam kam mal.. predsa len ho to zlozilo.. no tak ci tak, keb mu niekto sekol hlavu narastie mu dalsia ?
kedze s hlavou by mu usekli aj ten mikroskopicky kusok tak by asi nedorastla Mozno by dorastlo telo k tej hlave
Šu-Do myslel asi predposlednú časť kde ho postrelil Benet ( Siler sa "premenil" na agenta z Dankovej jednotky" ), krvácal, zdalo sa že je mŕtvy ( Aby očiernil Beneta ) a potom Dankovi povedal že "Trochu pustil žilou"
Necitat ak ste nevideli diel S03E25
Tak seria skoncila. Co na to hovorite? Perfektny diel, aj ten kusok z 5. serie na konci... Tracy zase na scene, to mi pride uz trochu trapne. Vlozit Nathanovu osobnost do Sylera bol fakt skvely tah scenaristov, inak by boli celi Heroes over Trochu ma stve ze Peter sa nedostal spat k svojej povodnej schopnosti. Nema niekto info ohladom piatej serie?
Toto najlepšia ? bože, úplné od veci koniec...Sylara skolila injekcia na slona Peter sa ho akože dotkol a čo, môže len meniť tvár?...bullshit...žiadny poriadny boj nič omg...a vyzeralo to tak dobre...Parkman povedal nie si Sylar a už....Omg...low to bolo a k tomu ďalšia tracy, no wau
nj dalsia Nikky, Tracy... takze je to este posledna z nich... celkom je to divne fakt... ale Patrelliova mala pravdu.. Parkman zachranil Nathana, ale ako.. Sylar Nathan.. myslite, ze je teraz Sylar Nathan nesmrtelny ?? jemu to nedojde ? .. Peter pri boji so Sylarom bol zraneny.. ja ze si zobral schopnost celu jeho.. aleee.. on predsa moze iba jednu jedinu.. a vylosoval si shape shifting... celkom to potom zapadalo... 5 volume bude dosrane imho
no nemam slov. SLABOTA!!! teraz volume V. bude o tom ako nathan(sylar) zacne zistovat, ze neni nathan a cele mi to pride ako natahovanie serialu. Volume I,II je to prave orechove. este ze su lepsie serialy ako je heroes a pri ktorych sa tesim na dalsie casti