Ale s aver nemam velmi dobre skusenosti. Je sice pravda ze to bola PCI karta a uz dost davno, tak neviem.
tento tuner mam doma, zatial vsetko funguje, nestazujem si. Skusenosti s inymi tunermi ale nemam, tak ti mozem napisat len subjektivny nazor. Ja som s nim spokojny. Cenim si hlavne A/V vstup (zisiel sa mi pri prevode VHS a MC kaziet do digitalnej podoby), dialkovy ovladac a kvalitny softwer. Jednu malu chybu vsak ma: nemozem si vybrat lubovolny kodek na nahravanie (pri HD vysielani je tam len MPEG-4 AVC a pri obycajnom len MPEG-2). Zisiel by sa volaaky bezstratovy (napr. Huffyuv)
reno23:
Aky pouzivas OS?
A este ako to je s kvalitou obrazu a zvuku? Si spokojny? Zaujma ma kvalita aj pre analog aj digital, pri prehravani aj nahranych veci?
A s inymi znackami nema nikto skusenosti? Vsimol som si ze pinacle ma sirsiu ponuku.
tak ja pouzivam leadtek (model neviem presny nazov ale ma tam 2000xp asi PVR) v pc (pci karta)
a na notebooku ide aver media.
je to neporovnatelne , na pc ide obraz aspon o 100% krajsie , a o nahravani ani nehovorim
SSPPYY napísal:reno23:
Aky pouzivas OS?
A este ako to je s kvalitou obrazu a zvuku? Si spokojny? Zaujma ma kvalita aj pre analog aj digital, pri prehravani aj nahranych veci?
Tuner mam na notebooku s Win XP. S kvalitou obrazu DVB-T a analogu je to podla mna velmi dobre. Pribalenu malu univerzalnu antenu pouzivam ale len na DVB-T. Co sa tyka analogu, tak cez kablovku je taktiez obraz dobry, ale vyhrady som mal voci analogovemu pronosu prostrednictvom tej spominanej pribalanej anteny. Kvalita analogoveho obrazu (aj napriek tomu , ze byvam v BA) nie je pri pouziti pribalenej anteny podla mna dostacujuca. Moc to ale neriesim, k tuneru mam totiz pripojenu staru velku antenu, co mi daroval sused ked sa stahoval z rodineho domu. Obraz prostrednictvom nej je podstatne lepsi