Dieg0 napísal:Staropramen - toto pivo kedykolvek v akejkolvek forme okrem tmaveho ovsem.Vsetky su genialne len tmave je sracka Saris - ma vynikajuce tmave flaskove pivo a ani svetle nie su zle Tatran - sracka, na tom som vyrastal ked som to pijaval s kamaratmi ako 13 rocny sopliak Steiger - nie zle svetle, nie zle tmave, nijak vynimocne pivo Urpiner - toho som pil iba 16ku a nemozem si vynachvalit Heineken - vraj je to pivo pre deti ale ja som ho pil raz a bolo chutne.Ovsem za tu cenu ... :-\ Corgon - nemusim moc mi nechuti ale ked nie je nic ine.Hlavne z 1,5L flasky je to kentus Branik - toto sme mali sudove pivo a musim povedat ze bolo fakt dobre Pilsner - fajnove pivko chutovka
Branik som este nepil a Heineken mi pride ako jedno z top piv vobec. Mne vobec nepripada ako pivo pre deti.
Celkom suhlasim s tvojim hodnotenim az na to ze v BB sa vyhybame barom kde capuju len Urpiner. Capovany urpiner chuti akoby ho uz niekto prefiltroval cez oblicky. Kentus.
necital som vsetky strany, ale malo je tu vidiet gambrinus, comu sa dost cudujem. to pivo by mohlo kludne nahradit materske mlieko a sunar
najradsej mam capaka ale ani flaskovym nikdy neohrdnem...tiez si rad odfuknem pri starobrne(celkom mi pripomina gambaca)
k tomu heinekenu...."vraj je to pivo pre deti" - mozno sa to hovori pre to, ze nie je tak horke ako ostatne a podla mna nema ani taku plnu pivnu chut, ale stale je to kvalitne pivco, chuti najma v lete....
jankyi napísal:necital som vsetky strany, ale malo je tu vidiet gambrinus, comu sa dost cudujem. to pivo by mohlo kludne nahradit materske mlieko a sunar
Vies co, dlho som si myslel ze to je velmi dobre pivo, lenze potom som prisiel do Prahy, a zakladom pitneho rezimu sa stal Staropramen, Radegast a Plzen, a o gambac uz ani nezakopnem...
ja som minuly stvrtok pil asi najlepsie pivo, ake som kedy pil (formulacia vety jak hovado ): zelene pivo starobrno. uzasna chut, uplne jemna, pena husta ako slahacka, no genialne volaco. tesim sa na buducu velku noc a vraj budu varit specialne pivo aj na konci leta (na dozinky) a na vianoce
2Pacaveli napísal:a co takto stella artois? alebo leffe?
tak tieto piva su fajn, aj ako hoegarden ( ktory nie kazdemu chuti) pripadne Desperados, ci Coronu, ale nemozes ich pit vela ci uz pre ich hladinu alkoholu alebo cenu..
Proste taketo pivo si musis vychutnat
topolcany,litovel,krusovice,plzen,staropramen,starobrno,kozel,corgon,desperado,
maestro,heineken.........ja vypijem vsetko, uz som si zvykol aj na tie chcanky s lidlu a kauflandu ale najviac mi chuti Starobrno/pramen, plzen, heineken a maestro
hoogarden je masaker.. : ) najma ten citron.. tie kvasinkove mi nejak zachutili.. tiez zboznujem golem.. maju ho len v KE takze.. ak chcete, dojdite :- )